Ak si chcete overiť, či je vaša domácnosť urieknutá, potrebujete k tomu len soľ a vodu

Nebudete veriť, koľko negatívnej energie sa môže nachádzať vo vašej domácnosti. A čím viac jej je, tým horšie sa cítite.

Keď je váš dom preťažený negatívnou energiou, ľudia žijúci v ňom pociťujú trvalé napätie a únavu. Ale zbaviť sa zlej energie je oveľa jednoduchšie, než si myslíte. Presnejšie povedané, je ľahšie sa jej zbaviť, ako zabrániť tomu, aby sa dostala do vášho domu.

Ako zistiť, že nastal čas na „očistu“?

  1. Doma na vás bezdôvodne prichádzajú divné pocity. Napríklad strach, úzkosť, podráždenosť, letargia.
  2. Deti majú neustále nejaké vrtochy a domáci miláčikovia sa správajú nespokojne.
  3. Je pre vás ťažké sústrediť sa na domov a rodinu. Čelíte podvedomím myšlienkam o práci či obavách a zapodievate sa inými ľuďmi.
  4. Nie ste vo svojej koži a neviete si nájsť svoje miesto.
  5. Váš život vám pripomína močiar – neviete zarábať na živobytie ani riešiť dôležité otázky. To je častý znak stagnácie energie.

Najlepší spôsob, ako eliminovať negatívnu energiu

Ide o jednoduchú a účinnú metódu na elimináciu stagnácie energie. Ak si po prvýkrát nevšimnete zmenu, potom nejde o negatívnu energiu.

Očista vodou s morskou soľou

 

Ingrediencie

  • 2 pl octu
  • 2/3 pl morskej soli
  • 1 plný pohár vody (250 ml)
  • 4 kvapky šalviového oleja (ak je to nutné, olej možno vymeniť za kadidlo alebo klinčeky)

Inštrukcie

Nasypte morskú soľ do prázdneho pohára a naplňte ho vodou. Potom pridajte ocot a následne šalviový olej. Zmes nie je potrebné premiešať, jednoducho nechajte všetko tak, ako to je.

Urobte si niekoľko pohárov pre každú miestnosť vašej domácnosti. Každý pohár nechajte odstať na 24 hodín a potom skontrolujte, čo sa zmenilo. Dajte pozor, aby sa pohárov nikto nedotýkal.

Ak sa voda vôbec nezmenila, v takejto miestnosti nie je žiadna negatívna energia. Ale ak sa zmenila farbou alebo textúrou, vezmite pohár a vylejte vodu niekde vonku, aspoň desať metrov od vášho domu. Opakujte postup, kým voda v pohári neostane číra.

V miestnostiach s veľkým množstvom negatívnej energie bude potrebné umiestňovať pohár po celý týždeň. Funguje to preto, že šalviový olej je schopný eliminovať negativitu, zatiaľ čo iné zložky zvyšujú účinok. Morská soľ tiež absorbuje negatívnu energiu.

Vysvetlenie, prečo túto vodu nevylievame do toalety: Faktom je, že keď to urobíte, zanecháte v byte zvyšnú ngatívnú energiu. Vylievaním pohára niekde vonku odovzdávate negatívnu energiu matke prírode, aby ju časom premenila na niečo pozitívne.

Urobte to a okamžite si všimnete, ako sa zmenila atmosféra vo vašom dome. Ak to urobíte raz mesačne, negatívna energia sa do vášho domova už nikdy nevráti.

Skúsite to?

 

Chod hore