Vedci hovoria, že najlepší vek na nájdenie pravej lásky je 27-35 rokov

Mnoho žien sa obáva, že ešte stále nespoznali svoju pravú lásku. Odborníci radia, aby nepanikárili a stres nechali v pozadí.

Vyhoďte si z hlavy myšlienku, že môžete zostať starou dievkou. Podľa štúdie uskutočnenej na londýnskej univerzite, skutočná láska prichádza po 27.veku života.

A preto ženy v tomto veku by nemali hneď panikáriť. Určite si čoskoro nájdu dokonalého životného partnera. Takto to funguje!

Leighton Meester Single Life GIF

Michael Trick, predtým, ako sa stal profesorom manažmentu výroby na univerzite Carnegie Mellon v Pittsburgu, bol študentom a sníval o láske.

Raz dostal geniálny nápad: romantické randenie nie je nič iné, ako problém optimálneho zastavenia! Bez premýšľania urobil niekoľko výpočtov.

Trick predpokladal, že jeho hľadanie manželky bude trvať od 18 do 40 rokov, na základe pravidla 37%, musel začať s výberom od veku 26,1 rokov.

To znamená, že na začiatku chodíte na rande s mužmi alebo so ženami, no neberiete to nijako vážne.

First Date Dating GIF by Originals

Získate životné skúsenosti a plánujete sa zosobášiť najneskôr v 35-ke. Samozrejme, môže k tomu dôjsť aj skôr.

No teoreticky sa predpokladá, že prvých 37% “kandidátov” nepovažujete vhodných do manželstva. Po tom do vášho života vstúpi chlap, uchádzač o ruku a srdce, alebo žena, uchádzačka o úlohu manželky.

Podľa výpočtov, moderná žena zažije  za svoj život plus alebo mínus 11 vzťahov. Prvé štyri (37%) odmietnete a vydáte sa za piatého. Toto je “matematika lásky.”

Máte pochybnosti? Trváte na tom, že žena môže stretnúť normálneho mladého muža vo veku 20 rokov a vydať sa za neho? Možno, ale nie je to o tom.

Život moderných žien je o niečo zložitejší ako život ich babičiek. Pretože najskôr sa snažia vybudovať si svoju kariéru, a až potom rodinný život.

Sad Robin Scherbatsky GIF

Problém je, že 20-ročná žena vie o sebe, o svojich cieľoch a snoch veľmi málo. Ak má žena skúsenosti s 3 – 4 dlhodobými vzťahmi, s najväčšou pravdepodobnosťou bude mať počas tohto obdobia čas na formovanie a uvedomenie si samej seba v tejto pozícii. Jej životný štýl sa bude usadlejší a pochopí, čo chce robiť.

Bude chápať, aký druh vzťahu potrebuje a aký typ človeka sa k nej hodí. Preto by ste sa nemali ponáhľať do manželstva. Ideálny vek na to je po 27. roku života.

Súhlasíte s týmto vyhlásením?

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Vedci hovoria, že najlepší vek na nájdenie pravej lásky je 27-35 rokov”