Najúčinnejší spôsob boja proti nadmernej hmotnosti a zbytočnému telesnému tuku

Stále sa snažíte zbaviť nadmernej hmotnosti a prebytočných kilogramov, ktoré vám na kráse nepridávajú? Necítite sa jednoducho vo svojej koži dobre a potrebujete viditeľnú aj hmatateľnú zmenu? Spojte príjemné s užitočným a začnite plávať. Máme pre vás všeobecné odporúčania, ako môžete vďaka plávaniu schudnúť.

Ako docielite požadovaný efekt?

Pri chudnutí zohráva svoju úlohu a pomôže Garsin,  kapsule ktoré sú 100 %-ným prírodným výživovým doplnkom.

Veľmi jednoducho však schudnete aj vďaka plávaniu. Aby ste ale schudli a zlepšili svoju fyzickú zdatnosť týmto spôsobom, je vhodné cvičiť v bazéne 3-4 krát týždenne, pričom by malo trvať samotné plávanie najmenej 45 minút.

Výhody plávania

Okrem toho, že plávanie odstraňuje nadváhu, dobre sa vyrovnáva s celulitídou. Pravidelné cvičenia vo vode pomáhajú vyhladzovať pokožku a posilňujú ju. Vaše telo bude potom v pekných dámskych plavkách vyzerať naozaj dokonale.

Je dôležité, aby bol takýto výcvik čo najbezpečnejší a jeho účinok čo najväčší. Ak navštívite bazén trikrát týždenne, veľmi skoro si všimnete, že sa vaša pomarančová kôra a zbytočné kilogramy strácajú.

Táto disciplína má zmysel nielen pre chudnutie, ale má priaznivý vplyv aj na celkové zdravie. Obehový systém prijíma viac kyslíka, a to priamo ovplyvňuje činnosť srdca a ďalších orgánov.

Počas plávania fungujú takmer všetky svaly, narovnáva sa chrbtica a dýchanie sa normalizuje. Často je preto plávanie predpísané ako rehabilitačný kurz, ale tiež vynikajúcou prevenciou rôznych chorôb. Okrem plávania sa odporúča vo vode aj cvičiť. Voda síce drží a nadnáša vaše telo, ale zároveň musíte pritom vynaložiť veľké úsilie, napnúť svaly a sledovať svoje dýchanie.

Netrpia vaše kĺby

Ďalším bodom, ktorý potvrdzuje, že sa oplatí kúpať a chudnúť v bazéne, je absolútna neškodnosť kĺbov. Iné typy tréningu môžu byť kontraindikované kvôli problémom s chrbticou alebo iným ochoreniam pohybového aparátu, ale nie kvôli plávaniu. Naopak, to prospieva skolióze a iným poruchám, rozťahuje chrbticu a robí vaše telo a pokožku krásnou.

Nezabudnite si však pri plávaní dávať pozor na vaše nové Swarovski náušnice, pretože voda v niektorých bazénoch môže byť dezinfikovaná chlórom, ktorý nemusí mať so šperkami a ich jednotlivými časťami zľutovanie. Nimi si môžete potom ozdobiť svoje nové telo, ktoré ste si do pekného oblečenia alebo plaviek vyformovali v bazéne!

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Najúčinnejší spôsob boja proti nadmernej hmotnosti a zbytočnému telesnému tuku”