Novembrové knižné novinky z Grady

Šifra 

Isabella Maldonado

Anotácia (krátka)  Nina Guerrerová sa v šestnástich rokoch ubránila sériovému vrahovi. Keď však človek z jej minulosti, na ktorého by najradšej zabudla, uvidí video, v ktorom si poradila s mladými útočníkmi, zatiahne ju znova do reťaze niekoľkých vrážd. Vymaniť sa z dômyselnej pasce chladnokrvného vraha nebude vôbec jednoduché. 

Anotácia (dlhá)    

V šestnástich rokoch sa Nine Guerrerovej podarilo uniknúť zo smrtiacej pasce sériového vraha. O jedenásť rokov neskôr je z nej dospelá žena, zvláštna agentka FBI, ktorá si nenechá skákať po hlave. Keď internetom preletí video, v ktorom si efektívne poradí s útočníkmi, ktorí ju napadli vo virgínskom parku, získa si zástupy fanúšikov.  

Lenže pozerá sa aj niekto iný. Niekto, kto Nine nemôže odpustiť starú krivdu. Odhodlaný potrestať tú, ktorá mu unikla, spácha vrah z Nininej minulosti brutálny zločin, len aby ju zatiahol do vyšetrovania. Tým sa však jeho hra len začína. A vďaka internetu sa do nej tentoraz zapojí oveľa viac ľudí. Jeho hádanky a slovné hračky z neho možno urobili zvrhlú

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Novembrové knižné novinky z Grady”