Ochutnali ste niekedy finger food? Jednoduchá jednohubka, ktorá sa podáva na rôznych večierkoch. Možno ste si všimli praclíky alebo pár mrkvičiek s omáčkou. Ja viem, že áno.

Zohrejete si rúru na 200 stupňov

Ošúpajte a vyberiete si z cibule tie najväčšie kusy.

Do misky s hovädzím mäsom prídate cibuľu,ktorá sa vám zvýšila a pridáte petržlen, huby , hnedý cukor, korenie a strúhanku a všetko ostatné. Poriadne dochutíte. Potom dôkladne všetko premiešajte.

Urobíte si takú fašírku, ktorú “obálite” s dvomi veľkými častami cibule.

Teraz tá najlepšie časť. Obálite túto guličku slaninkou, aby všetko spolu dokonale sedelo.

Karbonátok pečiete 40 minút. Potom ich vyberiete a dáte do barbecue omáčky a znovu vložíte do rúry na ďalších 5 minút.

Ozdobíte ich podľa vlastného vkusu a chuti.

Prajeme Vám dobrú chuť!
zdroj:boredomtherapy.com


