Každé znamenie ZVEROKRUHU je spojené s iným hriechom. Ktorý hriech je spojený s vami?

Znamenia zverokruhu hrajú kľúčovú úlohu v našich životoch. Určujú dokonca aj to, či sme hriešni len trochu, alebo extrémne, v závislosti na tom, kto sme.

Niekedy znamenia vyvolávajú hriech sami o sebe a tak nie sme schopní sa od nich odtrhnúť.

Je dôležité, aby sme boli odhodlaní identifikovať tieto určité vplyvy.

Tak ako tieto vplyvy zmiernite a ktorý z hriechov vás prenasleduje najviac?

Strelec + Cudzoložstvo

Strelci sú často náchylní k nevyspytateľnému flirtovaniu. Sex je pre nich zábava, čo znamená, že je s nimi veľmi ťažké udržať záväzný vzťah na dlhšiu dobu.

Dokonca aj keď sú zaľúbení pozerajú navôkol a čakajú na vhodnú situáciu, kedy môžu vyraziť. Navždy putujú od človeka k človeku.

Ryba + Lenivosť

Ryby sa javia ako ľudia, ktorí radi držia hlavu v oblakoch. Niekedy sa dokonca zdá, akoby existovali len vo svojom vlastnom malom svete.

Vždy snívajú, premýšľajú o tom, čo by mohlo byť, alebo čo bude.  Niekedy od seba nechávajú ľudí ujsť a pohybujú sa stále svojím pomalým tempom. To z nich robí veľmi lenivými, pokiaľ ide o prežívanie daného okamihu.

Blíženci + Nečestnosť

Blíženci majú zlozvyk pretvárať a skrášľovať ich zážitky či nehovoriť úplnú pravdu. Možno to nie je preto, že majú dve tváre ale preto, že vidia jeden zážitok z rôznych pohľadov a tak si vytvoria rôzne názory.

Či tak alebo onak, blíženci niekedy klamú o malichernostiach a niekedy aj o dôležitých veciach. Je to najmä preto, aby vo vašich očiach vyzerali lepšie. Takže čo je lepší spôsob ako všetko sabotovať? Klamať o tom.

Vodnár +Nazývajú sa bohmi

Vodnári radi tvrdia, že sú lepší ako všetci ostatní. Vždy sa chvália, že sú oveľa múdrejší a zvládnu všetko, čo i len s malíčkom.

Potrebu kontrolovať a dirigovať ľudí okolo seba je u nich takmer vrodená.

Rak + Uctievajú samých seba

Raci milujú samých seba, no aj napriek tomu potrebujú niekoho, kto ich bude milovať.

Myslia si, že nie sú hriešni. Radšej by svoj život zverili niekomu inému.

Kozorožec + Chamtivosť

Kozorožci sú plne nasadení na prácu a dokážu robiť všetko čo je v ich silách aby splnili úlohu na 100% a tak dostali najviac peňazí zo všetkých na pracovisku.

Nie je pre nich dôležité všetko minúť, no radi sa nimi pochvália. Chamtivosť ich robí tými, čo by inak neboli.

Lev + Pýcha

Levi pôsobia ako najviac sebeckí ľudia. Sú prirodzení pri všetkom čo robia a tak si nedávajú servítku pred ústa.

Levi sú arogantné a preto sa môže stať, že s vami nebudú chcieť mať nič.

Býk + Obžerstvo

Býci sa môžu definovať aj ako sebamilujúci ľudia. Robia len tie veci, ktoré im prinesú úžitok.

Či už ide o jedlo, sex, alebo  novú hračku, býci sa ničoho nedokážu nabažiť. Snažia sa nasávať všetko čo môžu, aby o niečo náhodou neprišli.

Panna + Závisť

Panny sú extrémne nestabilné. Kedykoľvek sa rozhodnú, že im nestačí priemer a chcú byť najlepšie. Chcú byť tými, o ktorých všetci hovoria.

Niektorým sa dokonca nemusí podariť nájsť lásku, pretože sa nebudú chcieť vzdať závisti a súťaženia s inými.

Škorpión + Žiadostivosť

Škorpiónov sa týka chtíč intímneho života oveľa viac než akýkoľvek iný hriech. To je preto, že sú vášniví a túžia po tom oveľa viac.

Niekedy si nenájdu pravú lásku, pretože ich partneri nevedia dostatočne pochopiť. Zväčša majú aj napriek všetkému problém opustiť toho druhého.

Váha + Namyslenosť

Váhy sa sotva starajú o niečo iné ako o svoju krásu. Najprv sa musia pozrieť  do zrkadla a vidieť ich krásnu tvár, a až potom majú všetko, čo potrebujú, aby pokračovali v živote.

Aj keď váhy trávia hodiny pred zrkadlom, snažia sa pracovať aj na svojej vnútornej kráse. Koniec koncov, sú krásne zvnútra i zvonku. Je toto jedným z kľúčov k úspechu ?

Baran + I,pulzívnosť

Barani sú veľmi zlostní a nepredvídateľní. Ak v hádke čelíte hnevu barana, nemusíte to prežiť. Sú extrémne intenzívni a tiež neuveriteľne spontánni.

Sú tak spontánni, že ich to takmer vždy dovedie k problémom. Barani musia dávať pozor na to, čo hovoria, inak by to mohlo niekomu ublížiť!

Povedali by ste, že vaše znamenie hrá obrovskú úlohu v tom, ako sa poddávate hriechom? Alebo s tým vôbec nesúhlasíte? Radi si prečítame vaše názory a skúsenosti.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zodiac sign

zdroj: higherperspectives.com

Chod hore