Chcete vedieť čo o vašom charaktere napovie tvar nechtov? Zistite to aj vy

To, ako vaše nechty vyzerajú, svedčí o vašej osobnosti a charaktere. Áno, aj nám sa to zdalo absurdné, avšak ukázalo sa, že je tomu naozaj tak. Najprv zistite, aký tvar nechtov máte a následne si o sebe niečo prečítajte. Nezabudnite sa podeliť so svojimi skúsenosťami v komentároch.

Dlhé a obdlžníkové

Ste kreatívna a otvorená osoba. Každý sa pri vás cíti dobre, nakoľko dokážete zlepšiť náladu. Ste romantická a temperamentná duša. Niekedy sa príliš zameriavate na detaily a strácate tak prehľad o  celkovej situácii.

Široké a ploské

Ste veľmi úprimným človekom, ktorý nemá čo skrývať. Chcete len to najlepšie pre iných, ale z tohto dôvodu môžu neskôr vzniknúť nezhody, pretože hovoríte pravdu a nie to, čo chcú ľudia počuť. Viete, čo v živote chcete, máte ambície, dávate si ciele a preto si o vás niektorí môžu myslieť, že ste nedočkavec.

Okrúhle

Žijete svojim vlastným tempom, ktoré je o niečo voľnejšie než to, v ktorom žije väčšina ľudí. Ste spokojný a tichý človek, ktorý žije najmä v harmónii so sebou. Najdôležitejšie je pre vás nerozhodovať sa pod vplyvom emócii. Riadite sa logickým myslením. Kontrolujete svoje emócie a preto máte veľa priateľov.

Štvorcové

Ste odvážny, vytrvalý a nebojíte sa ísť do rizika. Tieto vlastnosti vás predurčujú na pozíciu lídra. Ste rešpektovaný a ľudia si váš názor vážia. Nikto vás neoklame, nakoľko mu to vrátite aj s úrokmi. Iba najbližším odhalíte svoju pravú tvár.

Trojuholníkové

Gratulujeme! Ste géniom! Aspoň tak tvrdia výskumy. Ste veľmi vynaliezavý, tvorivý a všetko robíte perfektne. Máte inovatívne nápady a snažíte sa byť najlepším. Ľudia sa vami inšpirujú a z vášho správania si berú príklad.

Mandľový

Ste milý, dobromyseľný a čestný človek. Dokážete sa obetovať pre blízkych a ak treba, podáte im pomocnú ruku. Ľudia vásmilujú. Zvládate problémové situácie a rýchlo ich riešite.

Hranaté

Ste veľmi ambiciózna a pracovitá osoba. Na dosiahnutie úspechu ťažko pracujete. Vychádzate z komfortnej zóny a tak získavate veľa životných skúseností.

Zdroj: popularne.pl

Chod hore