To, akým spôsobom sa vedúci v slovenskom obchode zachoval k tejto žene spôsobilo, že predavačka mala slzy v očiach

Táto žena sa sa podelila s príbehom o vedúcom predajne, v ktorej pracuje. Je to jeden z mnohých krásnych príbehov ukazujúce, ako ľudia dokážu byť dobrí. Ak ťa tento príbeh tiež dojal, podeľ sa s ním s rodinou a priateľmi.

„Najprv som chcela vysvetliť, ako vyzerá vedúci predajne, v ktorej pracujem. Je 190 cm vysoký a vyzerá na tvrďasa, ale v skutočnosti je to veľmi príjemný chlap, a tu je príbeh o tom, aký je naozaj.

Pracovala som v predajni po dobu siedmich mesiacov, keď prišla žena s dvoma deťmi. Jednému z nich boli asi 2 roky a ďalšiemu asi 5 rokov. matka vyzerala vydesene, vlasy mala strapaté a bolo viditeľné, že dlho nespala. prišla za mnou a spýtala sa, či môže hovoriť s vedúcim predajne a aby som ho poprosila, či môže prísť.

Pracovala som v ten deň pri pokladni a nemali sme veľa zákazníkov a tak som mala medzi obsluhou jednotlivých zákazníkov chvíľu času. Počula som, ako žena hovorí s vedúcim obchodu.

Hovorila, že utiekla od svojho manžela, ktorý ju bil, a teraz býva v inom byte, ktorý našla s pomocou svojich priateľov, ale nemá nič na jedenie.

Spýtala sa ho, či jej môže pomôcť. Vedúci obchodu jej povedal, aby si nákupný vozík vyplnila jedlom a aby potom prišla k mojej pokladni. Povedal jej tiež, aby šla do reštaurácie a vzala si a svojim deťom niečo na jedenie.

Keď sa po pol hodine vrátila späť a prišla k pokladni, zavolala som vedúceho.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt supermarket

Keď dorazil, povedal mi, nech všetko spočítam ako obvykle, a potom vytiahol peňaženku a zaplatil za všetko. Potom mi povedal, aby som prišiel do jeho kancelárie a čakala tam na neho.

Povedal mi, že chce, aby som jej pomohol zabaliť všetko do auta a dal jej list papiera, na ktorý niečo napísal. Dal mi ten list a ja som odprevadila ženu do auta. Tam som jej dala ten list, ktorý som jej mala odovzdať. Začala plakať, a spýtala som sa jej, či môžem vedieť, čo je tam napísané listu.

Napísal jej, že je mu veľmi ľúto, že sa nachádza v takej situácii, a že ak bude potrebovať prácu, môže sa vrátiť za pár dní vrátiť do predajne.

A v prípade, že bude potrebovať niekoho na stráženie detí, môže mu zavolať a on sa to pokúsi zariadiť. Netreba dodávať, že žena do predajne za pár dní prišla a je to veľmi milá žena, ktorá tu doteraz pracuje.

To je jeden z mnohých dôvodov, prečo mám radosť z toho, že tu pracujem tu a zdá sa mi, že mám najlepšieho vedúceho na svete. „

Chod hore