„Milujem tehotenstvá!“ – Nečakané odhalenie najplodnejšej náhradnej matky z Veľkej Británie

Carol Horlock sa v anglickej tlači často spomína ako najplodnejšia žena Veľkej Británie. Niekto takéto pomenovanie vyslovuje s úškrnom na tvári, iný s úctou. Samotná Carol je presvedčená, že tento svet robí krajším. Z 15 detí, ktoré porodila, boli len 2 dcéry jej vlastné.

Zvyšné deti dala okamžite po pôrode manželským párom, ktorí sa už takmer vzdali sna mať svoje dieťa. Vďaka ochote a úsiliu tejto ženy má teraz deväť rodín šťastnejší a plnohodnotnejší život po ktorom vždy túžili.

Čo sa týka samotnej Carol, svoj život si pravdepodobne predstavovala trochu inak. Prvá dcéra, Stephanie, bola výsledkom „šťastnej nehody“. Žena s úsmevom na tvári hovorí, že keď sa vo svojich 21 rokoch vydala, v žiadnom prípade neplánovala okamžité otehotnenie. V súčastnosti však považuje obe svoje dcéry za Božie požehnanie.

Carol si spomína na to, že jej tehotenstvo bolo vždy jednoduché a zdalo by sa, že išlo o najšťastnejšie obdobie jej života. Lekári tvrdili, že jej organizmus je ideálny na plodenie detí. Preto keď sa žena dozvedela o možnosti stať sa náhradnou matkou, bola potešená a neváhala!

O každej rodine, ktorej pomohla, by vedela rozprávať aj niekoľko hodín. Boli manželia, ktorí ju žiadali o pomoc po tom, čo si museli prejsť nespočetným množstvom potratov. Iní sa neúspešne pokúšali počať dieťatko až neuveriteľných 23 rokov. Boli aj takí, ktorí sa rozhodli pre ponuku inej náhradnej matky, no tá si nakoniec chcela dieťatko nechať pre seba!

Jej dcéry sa ju vo všetkom snažili vždy podporiť. Keď sa rozhodla potešiť už druhú rodinu, Stephanie mala 5 a Megan 2 roky. Avšak už aj v tomto veku boli dievčatá potešené správou, že ich mamička môže pomôcť aj ostatným rodičom mať deti.

Teraz je už ženina „kariéra“ na konci – lekári ju varovali, že jej zdroje sa už pohybujú na hraničnej hodnote. Len táto správa dokázala najúspešnejšiu náhradnú matku na svete presvedčiť, aby so svojím poslaním skončila.

V spoločnosti je téma náhradného materstva pomerne dosť nejednoznačná. Faktom však je, že aj toto je spôsob, akým sa nešťastné páry dokážu stať vytúženými rodičmi malé dievčatka či chlapčeka.

 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore