Vtip Dňa: Telefonická objednávka pizze v roku 2019 v EU

(a možno aj skôr…) Pizzaservis: Dobrý deň! Ďakujeme, že ste zavolali Pizzeriu Slovensko. Môžem… Zákazník: Dobrý deň, rád by som si niečo objednal.

P: Môžete mi najprv povedať Vaše NIDC? Z: Moje Národné Identifikačné číslo je, malý moment…6102049998-45-54610. P: Ďakujeme, pán Haluška. Bývate na Ružovej ulici 25 a Vaše telefónne 421-70-645-62-45. Vaše číslo do práce vo firme Rúrky a trubičky s. r.o. je 421-70-455-87-87, klapka 47.

Z ktorého telefónu voláte? Z: Čože? Ja som teraz doma. Odkiaľ máte všetky tieto informácie? P: Sme napojení na národný modul Európskeho informačného systému. Z: Aha, no dobre.

Chcel by som si objednať dve z Vašich špeciálnych pízz s extra porciou mäsa. P: To by pre Vás nebolo vhodné. Z: Prosím : Podľa Vašich lekárskych záznamov máte vysoký krvný tlak a extrémne vysokú hladinu cholesterolu. Vaša zdravotná poisťovňa by Vám Vašu veľmi nezdravú voľbu jedla určíte nepovolila.

Z: A do kelu! A čo by ste mi teda odporúčali? P: Mohli by ste vyskúšať našu sójovo-jogurtovú pizzu s nízkym obsahom tuku. Určíte Vám bude chutiť. Z: Ako môžete vedieť, že mi bude chutiť? P: Minulý týždeň ste si v knižnici vypožičali knihu Sójové recepty pre gurmánov.  Preto si myslíme, že by Vám táto pizza vyhovovala.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt pizza

Z: Tak teda dobre. Vezmem si teda tieto dve pizze, rodinnú veľkosť prosím. Koľko ma ten špás bude stáť? P: Výborne, to by malo pre Vás, Vašu manželku a Vaše štyri deti stačiť. Ten špás, ak ste to nazvali, Vás vyjde na 4O eur.

Z: Dám Vám číslo mojej kreditnej karty. P: Je nám ľúto, ale budete musieť zaplatiť v hotovosti. Úverový rámec Vašej kreditnej karty ste prečerpali pred 12 dňami. Z: Aha, tak teda skočím do bankomatu po peniaze, aby som ich mal, kým príde Vaša dodávka. P: Obávam sa, že ani z toho nič nebude. Aj kontokorentný úver na Vašom osobnom účte ste už prečerpali.

Možno by vám mohla požičať pani Vajčiakova z prízemia. Podľa našich záznamov dostala včera dôchodok a po zaplatení nájomného a všetkých poplatkov by ešte mala mať 52 eúr, ak medzitým nebola nakupovať… Z: To je jedno. Jednoducho tie pizze pošlite. Peniaze budem mať pripravené.  Ako dlho to bude trvať?

P: Budeme trochu meškať, máme veľa objednávok. Odhadujem to zhruba na 30 minút.  Ak je to ale súrne, môžete si pizze prísť vyzdvihnúť osobne, keď budete mať peniaze.  Ale myslím si, že transport rodinných pízz na motorke nie je veľmi pohodlný. Z: Odkiaľ viete, že jazdím na motorke?

P: Je tu poznámka, že ste prestali splácať Vaše auto. Ale motorku už máte splatenú, takže predpokladám, že ju používate. Z: Ale teraz ste ma už fakt nasrali, vy… P: Dávajte si láskavo pozor na jazyk, pane! Kvôli urážke na cti štátneho úradníka ste už boli v roku 2009 trestaný. Z: – lapá dych – P: Želáte si ešte niečo? Z: Nie, Ďakujem.

Vlastne áno, nezabudnite mi pribaliť tie dva litre Eurocoly zadarmo,  ako to sľubujete v reklame! P: Je mi ľúto, ale vylučovacia doložka k EU norme c. Y236 Z563 0098/ 2010 vydaj sladených nápojov zadarmo diabetikom prísne zakazuje.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt pizza

Chod hore