Vyzerá ako obyčajný veterinár, ale keď si dá dole rúško…

Zvláštne puto medzi ľuďmi a zvieratami  vyvoláva vždy príjemné emócie. Mnohí z nás majú domáce zvieratká, takže vedia, o čom je reč. Ľudia ktorí týmto zvieratám pomáhajú, si zaslúžia úctu.

Áno, hovoríme o veterinároch. Niektorí z nich majú tak blízko k prírode, že sa rozhodli pomáhať aj divoko žijúcim zvieratám.

Jedným z nich je Dr. Evan Antin, ktorý zasvätil svoj život, aby zachránil ich životy.

Na sociálnych sieťach získal neuveriteľnú popularitu a to nielen kvôli svojej práci, ale aj vďaka svojmu vzhľadu. Keď ľudia vidia jeho fotografie na Facebooku, neveria, že je veterinár a nie model.

veterinar-1

Pochádza z Kalifornie a špecializuje sa na liečbu exotických a divokých zvierat. Nedávno sa dokonca dostal do známeho časopisu „People“ ako „Najsexi zaklínač zvierat.“

veterinar-2

Okrem pôsobivého modelingového výzoru má 31-ročný veterinár zaujímavý životopis. Niekoľko rokov cestoval po šiestich kontinentoch, kde liečil širokú škálu exotických a vzácnych živočíchov. Potom získal doktorát a v súčasnej dobe pracuje na veterinárnej klinike, kde sa aj naďalej venuje exotickým zvieratám.

veterinar-3

Z nového titulu je nadšený, berie to však s humorom a zároveň je rád, že aspoň v niečom bol uznaný za najsexi chlapa.

veterinar-4

Jeho kolegovia si ho síce pre jeho popularitu doberajú, ale počet fanúšikov sa stále zvyšuje.

veterinar-5

Pre neho je najdôležitejšou vecou záchrana zvierat. Najviac zbožňuje hady, pretože mu pripomínajú vzdialených príbuzných dávnych dinosaurov.

veterinar-6

Verí, že vzťah medzi ľuďmi a zvieratami je v dnešnej dobe tá najdôležitejšia vec na svete.

veterinar-7

Už od mladosti ho to ťahahlo k exotickým živočíchom. Polovicu svojho detstva strávil hľadaním korytnačiek, hadov a hmyzu.

veterinar-8

Teraz má u seba doma psa Henryho, kocúra Willieho, jaštericu Matildu a niekoľko tropických rýb. Je šťastne zasnúbený so svojou priateľkou.

veterinar-9

Vo svojom voľnom čase rád športuje, venuje sa turistike, snowboardingu a občas pracuje ako fotomodel.

veterinar-10

 

Chod hore