Hollywoodska kráska Cameron Diaz urobila vo svojich 45 rokoch nečakané rozhodnutie…

Hollywoodska herečka Cameron Diaz mala mnoho románikov so známymi a úspešnými mužmi. Patrili k ním také mená ako herci Matt Dillon, Jared Leto, spevák Justin Timberlake, hráč baseballu Alex Rodriguez a ďalší.

Posunúť vzťah na vyšší level sa rozhodla až vo svojich 42 rokov. 5.januára 2015 si vzala za muža Benjamina Maddena, gitarista a back vokalista skupiny Good Charlotte.

Prečo to prišlo tak neskoro? Možno je to práve on, kto je hoden zostať s nou po zvyšok života. Alebo len nechce byť sama…

Jej zámery boli okrem iného podmienené túžbou mať dieťa. Manželia sa snažili, no bezvýsledne. Cameron si chcela splniť sen dostať tú najkrajšiu a najzaujímavejšiu rolu jej života – rolu matky. V decembri 2017 média otvorene uviedli, že herečka zvažuje možnosť využiť služby náhradnej matky alebo adopciu. To ale nebolo nutné.

Cesta k materstvu bola náročná. V istom momente si začala myslieť, že nie je schopná porodiť, no nevzdala sa a stal sa zázrak. Vďaka asistovanej reprodukcii sa jej podarilo otehotnieť!“ – informoval zdroj z portálu InTouchWeekly.

Asistovaná reprodukčná technológia je založená na extrakcii vajíčka z tela ženy a následné na umelom oplodnení “zo skúmavky”. Vytvorené embryo by sa malo uchovávať v podmienkach inkubátora a po 2-5 dňoch sa umiestni do maternice budúcej matky za účelom otehotnenia.

Táto medicínska metóda pomohla Cameron Diaz splniť si svoj sen. Ak sú teda tieto zdroje informácii dôveryhodné, čoskoro sa 45-ročnej herečke narodí prvorodené dieťa.

Manželia sú nesmierne šťastní. Cameron bola zdravá, chodila k najlepším odborníkom, no nič z toho jej nepomáhalo. Veľa si poplakala. Keď sa však dozvedela, že je tehotná, nemohla tomu uveriť a začala sa štípať,“ uviedol zdroj.

Herečkina sláva sa začala rolou v známom filme “Maska”, kde si zahrala s Jimom Carreym. Potom sa objavila v “Charlieho anjeloch” spolu s Drew Barrymore a Lucy Liu. Odvtedy sa jej začalo naskytovať omnoho viac príležitostí účinkovať v ďalších úspešných filmoch plných hereckých hviezd.

Po úspešnej filmovej kariére sa vzdala aj modelingu a začala sa venovať fotografovaniu. Mala svoj osobný život, no neboli v ňom žiadne deti. Teraz sa rozhodla, že je dostatočne zrelá na ich výchovu a na všetko bude mať dostatok času.

prečítaj si aj: Princezná zo Saudskej Arábie 21. storočia. Zničí všetky stereotypy o moslimských ženách!

zdroj:ofigenno.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Hollywoodska kráska Cameron Diaz urobila vo svojich 45 rokoch nečakané rozhodnutie…”