Najjemnejší koláč pripravený z 200 g tvarohu a 4 vajec! Toto robím pravidelne a rodina je nadšená

Každý kúsok tohto jemného dezertu v ústach sa priamo topí ako snehová vločka. Úžasná tvarohová chuť  robia tortu neodolateľnou. Je neuveriteľne ľahká a svieža. Zamilujete si ju hneď po prvom vyskúšaní. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ju úplne každý behom chvíľky!

ingrediencie

– 120 g hladkej múky
– 4 vajcia
– 120 cukru
– 1 vanilkový cukor
– 1 prášok do pečiva
– Štipka soli
– Kakao na posypanie

krém
– 250 g tvarohu
– 120 g cukru
– 250 ml smotany
– 1 vanilkový cukor

postup

1) Vyšľahajte si vajcia s cukrom.

2) Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru.

3) Plech s veľkosťou 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu pomažte olejom.

piškótový múčnik  

4) Korpus pečieme 10 minút na 200 stupňov.

5) Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľahajte zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.

smotanový syr  

6) Teraz si cesto prekrojte na polovicu. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov.

7) Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom.

8) Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.

Zdieľajte tento báječný recept na famózny tvarohový koláč aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom pochutnajú!

cake "Parsla"

Chod hore