Po rozvode sa žena rozhodla začať úplne nanovo. Jej premena zo šedej myšky na krásku je na neuverenie…

Mnohí ľudia preferujú stabilitu pred zmenou, staré a odskúšané pred novým a neznámym, a to aj v prípade, že to prvé je horšie. Zvyknúť si na niečo nové, to väčšina z nás za žiadnu cenu nezoberie.

Niekedy sa ale zmeny udejú bez nášho chcenia a vtedy je najlepšie začať z čistej strany. Presne ako to urobila hrdinka nášho článku. 

Lori, ako sa volá naša hrdinka, si nedávno prešla rozvodom. Po takom otrase jej priatelia poradili zmeniť svoj imidž, aby jej výzor nepripomínal minulosť. Po premyslení sa naša hrdinka odobrala k známemu štylistovi.

Keď si ju štylista prezrel hneď sa rozhodol. Povedal, že je pripravený jej dodať nový vzhľad. A naozaj, potom, čo si Kristofer a jeho skupina expertov vzali Lori do parády, sa jej výzor načisto zmenil! 

S novým účesom a dobrým make-upom sa Lori stala sviežejšou, krajšou a energickejšou. Nový výzor ju omladil aspoň o dvadsať rokov a v očiach jej zažiarilo odhodlanie. Stačila jedna návšteva u štylistu a všetko sa zmenilo! 

Keď odchádzala, Kristofer ju poprosil, aby sa prišla ukázať o šesť mesiacov, keď jej vlasy trochu podrastú. Stavím sa, že v porovnaní s jej minulým ja, ju nebude vôbec poznať.

Zaujímavý článok? Podeľte sa s ním s priateľmi.

Chod hore