Bývalý pokrývač striech, dnes bezdomovec, prijal prácu od neznámych ľudí. Pozrite sa na jeho dojímavý príbeh!

 

Dobrí ľudia sú všade okolo nás!

Sociálne siete sú prevažne miestami urážok a pretvárok. No nájdu sa aj ľudia, ktorí prostredníctvom nich dokážu šíriť lásku a dojemné príbehy, ktoré každého chytia za srdce.

JayJay Murray, robotník pracujúci pre strešnú spoločnosť Empire UPVC & Roofing Specialists, zdieľal na jednej zo sociálnych sietí príbeh, ktorý zažil na vlastnej koži. Posledná ponuka práce ho zaviedla do Londýna, kde v miestnom parku žil na lavičke bezdomovec John. JayJay sa nedokázal pozerať na človeka, ktorý len vysedáva na lavičke a tak mu doniesol čaj a ponukol mu prácu, v ktorej môže začať od nasledujúceho dňa.

Na nasledujúci deň ho bezdomovec príjemne prekvapil. Bol na stavbe ako prvý a pracoval bez prestávky. Bol šťastný, že sa mu naskytla takáto skvelá ponuka, pretože prácu miluje. Všetci robotníci mu kúpili obed a poslali ho na výlet okolo Londýna. John tvrdil, že mu za prácu stačí 15 libier, no pracovníci sa mu poskladali na 70 libier k jeho výplate. John bol tak šťastný, že sa skoro rozplakal. Povedal, že nikdy nič krajšie nezažil.

JayJayov príspevok zdieľalo viac ako 5 tisíc ľudí. Všetci ho podporujú. Ostáva veriť, že Johnovi pomôžu aj iní dobrí ľudia a ponúknu mu dlhodobú prácu.

zdroj:thesun.co.uk

Chod hore