Vedci vypočítali, aký vek majú najkrajšie ženy. Strach zo starnutia je zbytočný

Britskí a americkí vedci nás vždy potešia rôznymi zábavnými výskumami. Tentokrát sa rozhodli vypočítať priemerný vek ženy, ktorá sa nachádza v rozkvete krásy. Až donedávna všetci tvrdili, že nežnejšie pohlavie vyniká svojou krásou do 30.roku, ktorá sa postupne začne vytrácať. Avšak výsledky novej štúdie vás môžu prekvapiť a zároveň potešiť!

самый красивый возраст женщины

Ak chcete zistiť, v akom veku sú ženy najatraktívnejšie, americkí vedci analyzovali vek najkrajších žien našej doby. Výsledky sú nasledovné…

Vyzerá to tak, že moderný kozmetický priemysel nie je len o vyhadzovaní peňazí, ale o skutočne efektívnych spôsoboch, ktoré dlhodobo pomáhajú ženám uchovať si svoju krásu a mladosť. Podľa štúdií špecialistov z Bostonskej univerzity, pred 30-40 rokmi sa priemerný vek najkrajších žien pohyboval okolo 33.roku života. V súčasnosti sa toto číslo vyšplhalo na 38.

расцвет женской красоты

Na základe toho sa uskutočnil výskum o ženách, ktoré sa za posledných 20 rokov objavili v magazíne People. Samozrejme, 38 rokov je len priemerný vek žien, pretože napríklad 59-ročné Sharon Stone a Michelle Pfeiffer sú ešte stále uznávané ako jedny z najkrajších žien spolu s 50-ročnou Juliou Roberts.

расцвет женской красоты

Takže, milé dámy, nebojte sa zostarnúť a nevnímajte mladé 20-ročné ženy ako svoju konkurenciu. Skutočnosť je taká, že v súčasnej dobe zástupkyne nežnejšieho pohlavia sú s pribúdajúcim vekom čoraz krajšie a krajšie. Pozrite sa na zopár svetových či domácich herečiek, ktoré začali po 35-ke vyzerať omnoho lepšie a mladšie ako keď mali o 5 či 10 rokov menej.

расцвет женской красоты

 

Neexistujú škaredé alebo staré ženy, existujú len tie, ktoré si doteraz neuvedomili svoju krásu. Zdieľajte zaujímavý prieskum so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach!

zdroj:chillin.sk

foto:takprosto.cc

Chod hore