27-ročná žena musela porodiť na toalete v nemocnici. Na svet však neprišlo dieťatko ale…

27-ročná Britka Lauren Knowles si prešla peklom. Všetko sa to začalo tehotenským testom, ktorý ukázal pozitívny výsledok. Lauren a jej manžel Trent už mali 5-ročného syna Charlieho a zatúžili aj po druhom dieťatku.

Zo začiatku prebiehalo všetko podľa plánu, no tretí mesiac tehotenstva ju zatiahol do nočnej mory. Našťastie, vďaka svojej vnútornej sile a podpore najbližších sa jej podarilo zabojovať a priniesť na svet vytúženú dcérku.

Po ultrazvukovom vyšetrení jej lekári oznámili, že sa v jej bruchu nenachádza žiaden rozvíjajúci sa plod. Žena mala takzvané molárne tehotenstvo. Ide o stav, kedy sa vajíčko síce oplodní, no následne na to dochádza k spontánnemu potratu. Zistili u nej trofoblastické ochorenie, ktoré zapríčinilo, že namiesto dieťaťa sa v jej tele začal vyvíjať rakovinový nádor.

Hoci chemoterapia a chirurgické zákroky na odstránenie infikovaného tkaniva nezastavili túto hroznú chorobu, aspoň dokázali spomaliť jej vývoj.

Napriek všetkým pesimistickým prognózam špecialistov, Lauren odmietala uveriť tomu najhoršiemu. Žena, ktorá prišla o vlasy, neustále uisťovala svojho manžela a príbuzných o tom, že sa určite zotaví. Po niekoľkých týždňoch jej skutočne svitlo na lepšie časy!

Pociťovala bolesti v bruchu, tak sa rozhodla vstať z nemocničného lôžka a vybrala sa na toaletu. Neskôr povedala, že bolesť sa dosť podobala na tú, akú zažívala počas pôrodu ich prvorodeného syna.

Tam, priamo v kabínke, zažívala muky, pretože jej z lona vypadol rakovinový nádor s veľkosťou hrušky. K počudovaniu sa začala cítiť omnoho lepšie a netrvalo dlho, kým sa úplne nezotavila.

Bohužiaľ, malo to aj svoje negatíva – Lauren musela počkať aspoň jeden rok, kým sa opäť mohla pokúsiť otehotnieť. Niektorí lekári si dokonca mysleli, že už nebude môcť mať viac detí. Našťastie, tieto predpovede sa ukázali byť nesprávne!

Jej ďalšie tehotenstvo prebiehalo bez problémov a dieťatko bolo pozorované na jednotne intenzívnej starostlivosti hneď po svojom narodení. Strach lekárov nebol teda neopodstatnený a rodičom sa narodilo úplne zdravá dcérka.

Dnes už má 10 mesiacov a všetci sú šťastím bez seba. Lauren už nemá v úmysle ďalšie tehotenstvo a svoj čas plánuje venovať výchove oboch detí. Po prežití rakoviny a neustáleho strachu o zdravie dcéry, je konečne schopná užívať si spoločný rodinný život. Svoje deti vníma ako skutočný dar z nebies.

Je až neuveriteľné, čo všetko musela prekonať mladá mamička. No vďaka svojej pozitívnej mysli nikdy nestratila nádej a aj po mnohých životných skúškach sa dostala k vytúženému cieľu!

Zaujal vás tento článok? Zdieľajte ho aj s vašimi priateľmi na sociálnej sieti.

zdroj:videoboom.cc

Chod hore