Tehotnú ženu priviezli na ultrazvuk. To čo lekár uvidel na monitore mu vzalo schopnosť rozprávať!

Obrovské množstvo párov na celom svete sníva o tom mať deti. Niekomu sa to podarí rýchlo, druhým sa nedarí počať nech sa snažia ako len chcú. A tí tretí, tak ako hrdinovia tohto článku, dostanú veľmi nečakané požehnanie z hora.

Rachel a Jason Wilkinsonoví už mali dve deti: Railey a Kayu. Ale manželia si veľmi želali aj tretie dieťa. Ale všetky pokusy o dieťa u nich zostávali neúspešné…

Vtedy sa pár rozhodol pre umelé oplodnenie. Railey brala hormonálne preparáty a robila všetko preto, aby sa jej podarilo otehotnieť. V dôsledku takéhoto snaženia ich úsilie nebolo márne. Pri prvom ultrazvuku lekári zistili, že Railey čaká dvojčatá. Táto správa naozaj manželov potešila!

Príbeh by sa tým mohol aj ukončiť, ale už druhý ultrazvuk ukázal, že v skutočnosti vo vnútri ženy bije 5 malých srdiečok. Railey zrazu čakala 5 detí. A zrazu manželia znervózneli…

Nie, oni sa nesnažili zbaviť maličkých, jednoducho sa len veľmi strachovali, aby detičky prišli na svet zdravé. Po čase sa ukázalo, že vývin detí prebieha ešte lepšie než sa čakalo. A Railey bola stále väčšia a väčšia. Pozrite sa ako vyzerala v 33. týždni tehotenstva.

20. júna 2007 sa napokon pätorčatá narodili. Boli to tri dievčatá a dvaja chlapci, ktorých pomenovali Cassidy, Caiden, Kindell, Rustin a Rider.

Vo veľký deň chceli mnohí priatelia a známi Railey podporiť. To sa prejavilo tak, že sa v pôrodnej izbe nazbieralo celých 29 ľudí.

Samozrejme pôrodom sa tento nádherný príbeh len začal. Dnes už detičky povyrástli a svojim rodičom spôsobujú veľkú radosť. Však sa len pozrite na túto nádhernú rodinu!

 

Myslím, že si len veľmi ťažko dokážem predstaviť šťastnejšiu rodinu. Samozrejme, že pre svoje deti toho musia veľa obetovať, ale v tom spočíva ich šťastie.

So svojimi dojmami z tejto rodiny sa s nami nezabudnite podeliť v komentároch pod článkom!

Chod hore