19-ročný muž týral svoju ženu… Chcel, aby zomrela. Len jedna vec jej zachránila život pred istou smrťou

Ľudia, ktorí ubližujú iným by mali byť úplne izolovaní. Takéto správanie je neospravedlniteľné. Bohužiaľ sa často stáva, že muži zneužívajú svoju silu a týrajú svoje priateľky…

V najhorších prípadoch dôjde k smrti. Polícia reaguje, keď je už príliš neskoro. Našťastie sú niektoré ženy tak silné, že dokážu o svoj život a slobodu bojovať.

Kelsie Skillenovou, 19-ročnú ženu z Glasgowa, týral jej vlastný priateľ, 19-ročný James McCourt. Netušila, že jej priateľ má sadistické sklony. Jedného dňa ju zamkol v izbe a týral 4 hodiny.

Nie je známe, či niečo poukazovalo na jeho sadistické sklony. U týchto mužov ale môžeme pozorovať isté charakteristické vlastnosti. Väčšinou chcú mať nad svojimi partnerkami úplnú kontrolu. Taký muž žene hovorí, ako sa má obliekať a s kým sa môže kontaktovať. Vo väčšine prípadov sa jedná o zbabelca, ktorí si sebavedomie zvyšuje týmto spôsobom.

Aj napriek tomu, že srdce hovorí niečo iné, je občas dobré vypočuť rodinu alebo priateľov. Žena sa tak môže ocitnúť v nezdravom vzťahu, ktorý ju zväzuje. Vzťah Kelsie začal úplne nevinne. James začal byť nervózny už keď sa spoločne vracali domov. Potom ju obvinil z toho, že zabudla jeho bundu a začal kričať. Keď mu Kelsie nechcela dať cigaretu, napadol ju. Kelsie spomína: “Napadol ma, pretože som údajne zabudla na jeho bundu a bola to moja vina.”

James ju zamkol v izbe na 4 hodiny. Kelsie nevedela, či sa z domu vôbec dostane živá. James v dome vypol internet a priateľke vzal telefón, aby nemohla nikoho kontaktovať.

Počas 4 hodín ju mlátil a urážal. Kelsie sa ho pokúšala presvedčiť, aby s tým prestal. Opakovala, že za toto skončí vo väzení. On jej povedal, že na tom nezáleží, pretože si želá, aby už nežila. Na okamih odišiel na toaletu. Vtedy sa Kelsie rozhodla rýchlo zakročiť. Rýchlo našla tablet a zapla internet. Napísala svojej matke, ktorá okamžite kontaktovala políciu. James za mrežami strávi 21 mesiacov.

Dúfame, že Kelsie bude mať na partnerov väčšie šťastie. Je pôsobivé, ako skvele zareagovala a podarilo sa jej utiecť.

Pokiaľ sa Vám tento článok páči, môžete ho komentovať, diskutovať a budeme radi, ak ho budete zdieľať pre svojich známych. Robíme to s ochotou hlavne pre vás, našich fanúšikov.

Nezabudnite nás podporiť kliknutím na LIKE 🙂

Chod hore