5 profesionálnych tipov ako tipovať a vyhrať

Sledovať šport a športové zápasy je zábava. No pokiaľ na ne stavíte, zábava sa ešte vystupňuje, a keď náhodou vyhráte, môže prísť dvojitá oslava.

Ako však tipovať, aby sa vám tipovanie nevymklo z rúk a stále ste sa mohli dobre baviť? Prinášame vám niekoľko dobrých tipov, ktoré vám pomôžu ľahšie sa rozhodnúť, keď si nie ste celkom istí.

  1. Stavte na šport, ktorý poznáte dokonale

Ak je vaším obľúbeným športom futbal, tak je pre vás tipovanie na futbal to pravé. Je pravda, že niekedy stávky na futbal vyhrajú aj úplný začiatočníci, nie nadarmo sa vraví o šťastí nováčikov, ale pokiaľ chcete skutočne vyhrať väčšinu stávok, stavte na to čo dobre poznáte.

Určite sa vám bude rozhodovať jednoduchšie, ak poznáte zdravotný stav hráčov, taktiky trénera alebo prípadne aké bude počasie.

  1. Najobľúbenejší nevyhrajú vždy

Analyzujte, pretože ani ten najlepší hráč nemusí byť vždy v dokonalej forme. I keď na absolútnych víťazov môžu byť skvelé kurzy, nezabudnite sa presvedčiť, či „najobľúbenejší“ tím alebo hráč nemajú nejaké skryté nevýhody, ako napríklad horšiu hru na antuke alebo vymeneného útočníka v tíme.

  1. Čím menej možností, tým väčšia šanca na výhru

Toto je zlaté pravidlo tipovania, na ktoré sa veľmi často zabúda. Pravdou stále zostáva, že čím menej tipov umiestnite na jeden tiket, tým väčšiu šancu máte vyhrať. Ak máte viacero skvelých tipov a nechcete si ich nechať ujsť, rozložte si ich do viacerých tiketov.

  1. Menej známe tipovacie kancelárie ponúkajú lepšie kurzy

Všetci dobre poznáme ostrieľané tipovacie kancelárie. Skúšali ste však niekedy nájsť menej známu kanceláriu. Nielenže vám tu ponúknu lepšie kurzy, ale niekedy k nim dostanete aj bonus. A ak vo vašom meste žiadnu nemáte, nie je nič jednoduchšie ako prejsť na tipovanie online.

Futbaloví fanúšikovia môžu skúsiť doxxbet. Samozrejme, najskôr si prejdite obchodné podmienky portálov, aby vás , najmä v prípade výhry, nič nemohlo prekvapiť.

  1. Nevsádzajte srdcom, ale s rozumom

Môže sa to zdať triviálne, ale toto môže byť najdôležitejšia rada vášho života. Nie je totiž väčšieho omylu ako stále vsádzať na váš najobľúbenejší tím aj napriek tomu, že jasne prehráva celú poslednú sezónu. Hoci chcete veriť, že váš tím tento krát už musí vyhrať, vezmite rozum do hrsti a vsaďte podľa neho. A nezabudnite, nech je to celé hlavne zábava.

Chod hore