49-ročná Kylie Minogue prezradila, prečo nikdy nebude mať deti

Austrálska speváčka Kylie Minogue je skvelým príkladom pre každého začínajúceho umelca. Popularitu získala už ako školáčka v 80.rokoch minulého storočia, kedy len málo ľudí tušilo niečo o nejako internete. Stala sa hviezdou austrálskej telenovely „Neighbours“ (Susedia), ktorá bola jednou z najdlhšie vysielaných programov v histórii televízie.

Neskôr sa Kylie rozhodla vyskúšať kariéru speváčky, kde sa jej opäť podarilo dosiahnuť nemalý úspech. 19-ročná Kylie sa vďaka pesničke I should be so lucky dostala na prvé miesta v britských a neskôr aj svetových hitparád.

Mnohí poznajú jej hity ako Can’t Get You Out Of My Head, In Your Eyes, All The Lovers či iné.

No to, čo v čom nedokázala zožať úspech, je vybudovanie si rodinného šťastia. Skvelá kariéra, vysnená práca ju vždy dokázali ochrániť pred samotou. A to aj v prípade, keď sa rozišla s nejakým priateľom.

Keď jej vzťah s hercom TV seriálu Galavant Joshuom Sassem vyzeral sľubne, fanúšikovia už len čakali na okamih, kedy ohlásia svoje zasnúbenie. Bohužiaľ, všetko dopadlo inak.

Joshua, ktorý bol od Kylie mladší o 19 rokov, dokázal šikovne využiť jej slávu a peniaze vo svoj vlastný prospech. Pár spolu nebol dlhšie ako dva roky a Joshua sa rozhodol vzťah ukončiť kvôli známosti v novom seriáli No tomorrow. Následne na to odišiel z Austrálie a speváčka mala čo robiť, aby sa z tohto rozchodu zotavila.

Dalo by sa povedať, že moje nervy boli v kýbli. Cítila som sa strašne. Triasla som sa a nedokázala som nič robiť. Moja psychika jednoducho nebola schopná akceptovať realitu. Želala som si, aby toto obdobie prešlo čo najrýchlejšie. Viem, že sa dokážem rýchlo vyviesť z miery, no tak isto rýchlo sa to vráti do normálu.“

Aby sa čo najskôr „vrátila k rozumu“, odišla do Thajska a po týždni odpočinku skutočne našla vytúžený pokoj. Hlavným dôvodom rozchodu a následnej depresie bola jej publicita. Koniec koncov, o Joshuovej nevere písali takmer všetky bulvárne plátky.

Kylie Minogue ľutuje ani nie tak fakt, že ju opustili všetci milenci a oženili sa s inými ženami, ale to, že sa jej nepodarilo porodiť vlastného potomka.

Byť matkou je bezpochyby zaujímavá životná skúsenosť, no nemyslím si, že budem mať deti. Neviem si ani len predstaviť, že by som bola schopná otehotnieť. Dúfam však, že stretnem muža, ktorý už dieťa má. Možno sa tak stanem dobrou nevlastnou mamou,“ priznáva 49-ročná Kylie Minogue.

Pripomíname, že v roku 2005 bola speváčke diagnostikovaná rakovina prsníka. Kylie bola liečená na najlepšej klinike v Austrálii a o 6 mesiacov neskôr sa už objavila na pódiu. Rakovinu našťastie porazila a v súčasnosti je úplne zdravá.

Možno je to nezvyčajné, že taká úspešná a talentovaná žena nedostala od života trochu ženského šťastia, aj napriek tomu, že jej krása dokáže dostať do kolien stovky mužov po celom svete.

Pravdepodobne vášeň pre kariéru a neustálu prácu na nových projektoch nenechali žene čas na budovanie si svojho osobného šťastia. A kto vie, možno za pár rokov bude ľutovať, že jej bola počas mladosti prednejšia sláva a úspech, ako obyčajné, no zároveň tak veľmi dôležité šťastie.

Aj napriek všetkému však chceme veriť, že sa jej podarí nájsť si lásku svojho života a splniť si tak sen stať sa matkou.

Čo si myslíte o živote známej speváčky? Obdivujete jej talent alebo ľutujete jej osobné šťastie, o ktoré pravdepodobne prišla kvôli svojej kariére?

prečítaj si aj: Hollywoodska kráska Cameron Diaz urobila vo svojich 45 rokoch nečakané rozhodnutie…

zdroj:ofigenno.com

Chod hore