Pes začal štekať na brucho tehotnej majiteľky. Vtedy lekári odhalili niečo desivého!

Psy majú skvele vyvinutý šiesty zmysel. Dokážu vycítiť nebezpečenstvo ešte skôr než ľudia. Príbeh psa menom Keola je dôkazom toho, že občas sa oplatí vypočuť psí inštinkt. Pes neuveriteľným spôsobom vycítil, že s telom jeho majiteľky sa deje niečo zlé.

Keola býva so svojimi majiteľmi, Rickym a Alhannou, v South Yorkshire v Anglicku. Je súčasťou šťastnej rodiny. Keď v roku 2015 Alhanna otehotnela, Keola to rýchlo spoznala.
Pes sa tešil, že už čoskoro sa rodina čoskoro privíta nového člena. V jednom okamihu sa ale všetko zmenilo. Pes sa začal správať divne. Začal na brucho majiteľky štekať a vrčať. Žena krátko predtým trpela bolesťami brucha. Išla k lekárovi, ale ten si nevšimol nič podozrivé.

Aj napriek tomu, že lekár tvrdil, že sa nič nedeje, Alhanna mala podozrenie, že bolesť súvisí s tehotenstvom. Keď sa vrátila z nemocnice, Keola sa od nej nepohla ani na krok a celý čas pozerala na Alhannu a jej brucho. Alhanna zdieľala fotografiu psa na Facebooku, kde opísala aj jeho divné správanie. Reakcia priateľov na seba nenechala dlho čakať. Tvrdili, že psy dokážu vycítiť, že má niekto zdravotné problémy. Alhanna išla opäť k lekárovi.

Tentokrát lekár odhalil problém, ktorý pes vycítil už oveľa skôr. Život ženy bol ohrozený. Mala vážne problémy s obličkami. Našťastie lekári postupovali rýchlo a žena sa zotavuje. Keola sa teraz teší z malého bračeka.

Páčil sa ti príbeh? Daj mu Like alebo ho zdieľaj na Faceboku 🙂 ďakujeme

Chod hore