Keď videli, že sa ich dcéra dusí, okamžite sa ponáhľali do nemocnice. To, čo im povedali lekári…

Malá Mariana Sifritová sa narodila do milujúcej rodiny. Nicole a Shane, rodičia dievčaťa, jej dušičku netrpezlivo očakávali. Avšak, len 18 dní po narodení drobčeka, pár zažil obrovský obrovský šok.

Napriek všetkým snahám lekárov ich dieťa zomrelo. Keď sa dozvedeli, čo konkrétne spôsobilo smrť dievčaťa, párik zamrzol. Dnes zdieľajú pocity svojej tragédie a varujú rodičov po celom svete!

Nicole a Shane sa plánovali zosobášiť  týždeň po narodení. Len dve hodiny po obrade si novomanželia všimli, že ich malá dcéra mala problémy.

Spiace dievča sa odmietlo prebudiť. Okrem toho vydesená matka cítila, že došlo k prerušeniu dýchania dieťaťa. Nebolo možné vyčkávať, či sa prebudí a rodičia dievčatka rýchlo bežali so svojou dcérou do nemocnice.

Lekári rýchlo diagnostikovali dieťatku chorobu. Mariana mala herpetickú meningitídu, chorobu spôsobenú vírusom herpes simplex. Pre dieťa, ktoré má zatiaľ len mesiac, je to skutočná hrozba.

Lekári urobili všetko možné, ale dievčatko zachrániť nemohli. Spočiatku sa zdalo, že stav dieťaťa sa stabilizoval, ale o niečo neskôr malému pacientovi odišla pečeň. Za týždeň bolo maličké mŕtve…

Výsledky analýz ukázali, že Mariana nemohla chytiť vírus od svojho otca alebo matky. Lekári sú takmer istí, že jeden z hostí nainfikoval dievča cez neškodný bozk.

Zdrvení manželia sa napriek tomu rozhodli zdieľať svoju históriu so svetom. Varujú všetkých rodičov, že musia byť veľmi opatrní s novorodencami. Nicole a Shane dúfajú, že nikto nebude opakovať ich smutnú skúsenosť!

Lekári potvrdzujú, že dojčatá mladšie ako dva mesiace sú veľmi zraniteľné, pretože ich imunitný systém ešte nedosiahol dostatočnú silu. Takže vírus, ktorý nemohol zasiahnuť staršie dieťa, sa stal smrteľnou hrozbou pre Marianu.

Zdieľajte upozornenie manželov Sifritových so svojimi priateľmi.  Nech nikto iný netrpí ako títo nešťastní rodičia!

Chod hore