Úžasná postava Victorii Beckham. V čom spočíva jej tajomstvo? Konečne sa s nami o neho podella

43-ročná Victória Beckham je skutočný príklad tvrdej práce. Má štyri deti a postavu lepšiu ako veľa mladých dievčat. A to si naozaj zaslúži chválu a obdiv! Môžete povedať, že pri jej možnostiach sa kľudne mohla nechať upraviť na stole nejakého plastického chirurga. Jediná operácia, ktorú však táto kráska podstúpila je úprava tvaru poprsia, čo je pre mnohodetnú matku úplne normálne.

Je pravda, že Victória vyskúšala už mnoho diét: japonskú, alkalickú, parnú, vegetariánsku… Ale po mnohých experimentoch našla pre seba ideálne tajomstvo štíhlosti, o ktorom vám teraz povie redakcia «chillin.sk!».

виктория бекхэм фигура

Čo máte jesť, aby ste schudli

Vyzerá to tak, že čas Victóriu Beckham obchádza – jej proporcie zostali nezmenené posledných 20 rokov. Dalo by sa predpokladať, že má len dobré gény. Ale nie je len chudá, ale má aj pevné telo a žiadnu celulitídu. Nie raz vo svojich interview Victória zdôraznila, že najlepší systém stravovania je pre ňu klasický model zdravej stravy spolu s niekoľkými tajomstvami a športom.

виктория бекхэм питание

Trénuje každý deň: «Zvyčajne vstávam o 05:30 a idem do telocvične. Tam strávim polhodinu až dve hodiny, a potom sa stretávam so svojimi deťmi.» Úplne najdôležitejšie, podľa slov tejto hviezdy, sú obyčajné brušáky, ktorých Victória počas dňa urobí aj 200. Ak máte problémy začať pravidelný športový plán, začnite s brušákmi a robte iba tie po dobu 1,5 mesiaca. Potom už pre vás bude ťažké žiť bez tréningov.

виктория бекхэм питание

Samozrejme nájsť pre seba ideálnu diétu je ťažké, ale dizajnérke sa to podarilo. Ona sama hovorí, že tajomstvom jej štíhlosti je šport – pravidelné tréningy vyvážené 4 jedlá denne. Najhlavnejším v jej strave sú veľkosti porcií, nie viac ako 250g a úplná absencia od cukru, soli a tuku.

виктория бекхэм питание

Pokiaľ ide o stravu, Beckham dodržiava jednoduché pravidlá. Základom jej stravy sú ryby, zelenina a ovocie. Ale jej najlepším pomocníkom na zlepšenie metabolizmu je jablčný ocot. Každé ráno si na prázdny žalúdok dá 2 polievkové lyžice. Je to tiež jej hlavný trik, ktorý jej pomáha udržať si mladistvú a čistú pleť. Victória je tiež fanúšičkou zelených smoothie, ktoré pripravuje pre seba aj celú svoju rodinu. A večeru má vždy ľahkú (zeleninový šalát, zapečené cukety alebo jablká). 

яблочный уксус для похудения

Ale neponáhľajte sa hneď piť jablčný ocot, aby ste schudli. Najskôr vám odporúčame, aby ste si prečítali základné pravidlá jeho používania.

AKO PIŤ JABLČNÝ OCOT

  1. Jablčný ocot, ktorý sa rozhodnete kúpiť, musí byť 100% naturálny. Jeho lacná verzia obsahuje len jablčnú esenciu, ktorá nemá na redukciu hmotnosti, žiadny vplyv.яблочный уксус для похудения
  2. Mali by ste ho piť 30 minút pred jedlom. Po jedle do 1,5-2 hodín by ste ho nemali piť vôbec, pretože môže zhoršiť proces trávenia a vstrebávania potravy.
  3. Pite ho jedine v riedenej forme: 2 čajové lyžičky octu na 250-300 ml vody izbovej teploty.яблочный уксус для похудения
  4. Nápoj by nemali piť ľudia s akútnou formou cysticídy. Je tiež zakázaný pre ľudí, ktorý trpeli alebo stále trpia pankreatitídou. Ocot toto ochorenie môže len zhoršiť. Pred začiatkom používania tento krok však nezabudnite prekonzultovať s lekárom.

Ako vidíte, nič komplikované či nadprirodzené. Najhlavnejšie je začať sa venovať športu (nemusí to byť v posilovni) a dodržiavať pravidlá zdravého stravovania. Potom už roky nebudú mať žiaden vplyv na váš vzhľad či postavu. Ak chcete vyskúšať, dlhý čas Victória Beckham dodržiavala alkalickú stravu.

A čo si myslíte vy, úžasná postava po 40 — je to genetika alebo tvrdá práca a sila vôle? Podeľte sa s nami so svojimi názormi v komentároch a tiež o tajomstvách Victórie Beckham nezabudnite povedať aj svojim priateľkám na sociálnych sieťach!

prečítaj si aj: Kaderníčka nám ukázala módne účesy na rok 2018, ktoré sú nielen pre ženy nad 35 rokov

zdroj: takprosto.cc

Chod hore