Zdá sa, že ide o chatu so skleníkom. Keď vás majitelia zavolajú dovnútra, budete prekvapení!

 

Vždy som chcel žiť od mesta, cestovať a len byť bližšie k prírode. Malý dom na kolesách je najlepším riešením pre tých, ktorí nechcú byť viazaní na jedno miesto. Okrem toho môžete navždy zabudnúť na daň z nehnuteľnosti.

Videl som veľa domov na kolesách, ale van Elsa je niečo naozaj zvláštne. Po prvé, je to mobilný príves, takže môžete ísť na koniec sveta. Nie je to v pohode?

Po druhé, budete prekvapení vnútorným dizajnom domu na kolesách. Stojí za zmienku, že plocha dodávky má len 30 metrov štvorcových metrov, ale má všetko, čo potrebujete pre pohodlný pobyt!

Chata „Elsa“ bola vyvinutá spoločnosťou Olive Nest v Južnej Karolíne. Napriek malej ploche je tento dom nerealisticky priestranný.

Mimochodom, môže sa zdať, že je to len kvetinárstvo, ale vnútro vás bude šokovať!

Myslíš, že pôjde o malý domček? Ste na omyle! V 30 km štvorcových metrov je obývacia izba, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa a dokonca aj podkrovie s posteľou.

V Else sú prvky moderného a rustikálneho štýlu veľmi organicky kombinované. Vidíte, aká útulná a priestranná obývacia izba sa tu nachádza? Áno, určite bude útulná pre veľké množstvo hostí.

Nechcete flámovať? Môžete si oddýchnuť a posedieť na pohovke.

V kuchyni sú krásne pracovné dosky, rúra, chladnička a umývadlo z nehrdzavejúcej ocele s moderným kohútikom.

Kúpeľňa vyzerá štýlovo a elegantne.

Ako môžete vidieť, v tomto útulnom dome bude mať všetko miesto. Aby ušetrili miesto, inžinieri si mysleli, že ukladajú potrebné veci do regálov pod schodiskami.

V tomto dome je vždy svetlo!

Spacie podkrovie je moja obľúbená časť domu. Len si predstavte, aké pekné je prebudiť sa!

Hlavným triumfom domu je skleník pripevnený k chatke. Tu môžete pestovať zeleninu a ovocie po celý rok, a tiež rastú voňavé svetlé kvety.

Príjemný bonus: na verande domu čaká na vás drevená hojdačka. Určite by som neodmietol stráviť na nej večer v lete. Predstavte si, ako sedíte na hojdačke, čítate si svoju obľúbenú knihu alebo len obdivujte pohľad a popíjajte horúcu čokoládu.

Je lepšie vidieť raz, než počuť stokrát! Navrhujem vám prehliadku tohto domu snov na videu nižšie …

Elsa Wagon je naozaj nádherný dom na kolesách, plný harmónie a pohodlia. Niekedy sa zaujímate, ako ďaleko môže ľudská myšlienka a talent vystupovať. Inžinieri tohto dodávky sa vyrovnali s touto úlohou pre všetkých 100!

Ak ste sa rovnako ako ja, zamiloval sa do tohto malého domu na kolesách, povedzte to svojim priateľom na Facebooku.

Chod hore