16 Najkrajších žien 20.storočia. Pikantné snímky, z ktorých nebudete môcť odtrhnúť oči

Krása je vec subjektívna. Líši sa od miesta, času či iných okolností, ktoré boli alebo sú typické pre určité životné obdobie. Existujú momenty, kedy sa zamyslíme nad tým, že ženy sú určitým druhom magnetu. V súčasnej dobe je tento magnetizmus premenovaný na charizmu. Potom už ale nezáleží na tom, aký je rok či kde odkiaľ žena pochádza.

Sme presvedčení, že ženy, ktoré boli v minulom storočí považované za ikony štýlu, mali v sebe obrovskú dávku charizmy a jedinečnosti. Ako inak by sme si mali vysvetliť to, že o nich snívali všetci muži! Dnes vám niekoľko z nich ukážeme…

  1. Lauren BacallOscarová herečka s obrovským množstvom iných ocenení. Za svojich čias bola považovaná za jednu z prvých krások Hollywoodu.

  2. Ava GardnerNapriek absencii oscarovej sošky v jej zbierke bola jednou z najväčších herečiek Hollywoodu všetkých čias. Hovorilo sa o nej, že má tvár anjela a telo bohyne.

  3. Britt EklandPredstaviteľkou „Bond girl“ mohla byť len krásna žena. Švédska modelka a herečka sa vďaka tomu dostala do filmu Muž so zlatou zbraňou.

  4. Julie NewmarV šesťdesiatych rokoch sa objavila v seriály o Batmanovi. Práve vďaka úlohe „Catwoman“ sa stala slávnou po celom svete.

  5. Marilyn Monroe Myslíme, že toto ani nepotrebuje komentár. O tejto žene je známe už pravdepodobne všetko a má plné právo byť súčasťou tohto zoznamu.

  6. Natalie WoodTrikrát nominovaná na Oscara. Ak ste ešte nevideli West Side Story, nezabudnite si na to nájsť čas!

  7. Debbie HarrySpeváčka a herečka. Líderka kapely Blondie, ktorá sa zúčastnila natáčaní vo viac ako 30 filmov.

  8. Betty Brosmer V 50. rokoch bola považovaná za ženu s najkrajšou postavou. Mnohí veria, že dodnes nikto nedokázal prekonať jej miery.

  9. Sophia Loren Je možné, že pri čítaní o všetkých úspechoch tejto herečky sa jednoducho unavíte. Niet sa čomu čudovať, skutočne skvelá žena!

  10. Raquel WelchPodľa časopisu Playboy sa Raquel stala najžiadanejšou ženou 70. rokov.

  11. Jean Shrimpton Bola považovaná za jednu z prvých svetových supermodeliek. Pri pohľade na túto fotografiu sa niet čomu čudovať…

  12. Jane Fond2 Oscary, 4 Zlaté glóbusy, milióny fanúšikov. Krásna a talentovaná herečka!

  13. Brigitte BardotA Boh stvoril ženu,“ a dal jej meno Brigitte. Nie, nepreháňame, toto je totiž názov filmu, ktorý herečke naštartoval slávnu kariéru.

  14. Jacqueline BissetKeď sa pozriete do jej očí, je nemožné, aby ste sa do nich nezamilovali. Najznámejší film, ktorý ju preslávil bol Divoká orchidea.

  15. Rita HayworthAmerický kinematografický inštitút ju zaradil do zoznamu 100 najväčších filmových hviezd.

  16. Audrey Hepburn Raňajky u Tiffanyho, Prádzniny v Ríme – najznámejšie snímky obrazoviek s touto neprekonateľnou kráskou.

  17. Katharine HepburnNa konte mala 12 nominácii na Oscara, z ktorých si nakoniec domov priniesla 4 hodnotné sošky.

zdroj:videoboom.cc

Chod hore