Vyberte si 1 indickú masku a zistite, akým človekom ste vo svojom vnútri. Ak ste si vybrali 3-tiu masku, potom…

Vyberte si 1 indickú masku a zistite, akým človekom ste vo svojom vnútri

Prečo si vyberáme, to čo si vyberáme? Odborníci na túto otázku odpovedajú tvrdením, že naša voľba priamo určuje našu osobnosť. Chcete sa o tom presvedčiť aj vy sami?

Vyberte si masku, ktorá sa vám páči najviac a my vám prezradíme, akým človekom v skutočnosti ste!

 

  1. Hovoriaca maska Ak ste si vybrali túto masku, potom ste osoba, ktorá vie, ako sa má vyjadrovať. Ste vynikajúci rečník a slová sú vašou najsilnejšou zbraňou. Svojich protivníkov môžete zničiť tým, že im jednoducho budete hovoriť správne argumenty, ktoré ich odradia. 

     

    Ale to neznamená, že svoj talent neustále zneužívate. Poznáte hodnotu vášho talentu a vždy starostlivo zvážite svoje slová predtým, ako ich začnete vypúšťať z úst. Viete, že slová dokážu liečiť ale aj raniť. No zvyčajne si vyberiete tú prvú možnosť.

  2. Vysmiata maskaAk ste si vybrali túto masku, ste osoba, ktorá má rada kvalitne strávený čas a nezaujímajú ju reči iných ľudí. Chcete sa smiať a baviť sa v každej situácii. Ste človek ktorý žije prítomnosťou a snaží sa z nej vyťažiť čo najviac. 

    Najväčšou pravdou je, že máte veľký zmysel pre humor, čo naznačuje vašu vysokú úroveň inteligencie. Vtipom vždy porozumiete a viete, ako sa zasmiať aj na sebe!

  3. Nahnevaná maska Ak ste si vybrali túto masku, vy (ale aj všetci ostatní) v sebe máte odvrátenú stránku osobnosti. Hnev vo vás dokáže vrieť ako sopka, no takmer nikdy to nedávate najavo. Avšak v prípade, že to už je neúnosné, dokážete vybuchnúť ako sopka! Stačí aj menšia nezhoda… 

    To však neznamená, že neviete, ako ovládať svoj hnev. Čo sa týka sebadisciplíny, ste v poriadku, len nenávidíte, keď sa vás niekto snaží vyprovokovať. Jednoducho tak reagujete na možnú hrozbu. Ľudia si ale od vás držia určitý odstup a dvakrát si rozmyslia, čo pri vás povedia.

  4. Pokojná maskaAk ste si vybrali túto masku, potom ste pokojný, ale veľmi silný človek. Skutočná sila leží vo vás a vy ste si dobre vedomí vašich schopností. Ste skromný a vynaliezavý. 

    Vy ste ten, kto príde na záchranu, ak niekto potrebuje pomoc. Chcete komunikovať len s blízkymi priateľmi, pretože viete, že nie všetci vám budú rozumieť. Radšej by ste boli s tými, ktorí vás akceptujú takého akým ste a v žiadnom prípade sa nebudete meniť kvôli niekomu inému.

  5. Maska bojovníka Ak ste si vybrali túto masku, potom máte dušu bojovníka. Ste jedným z tých zriedkavých ľudí, ktorí nikdy neustupujú. Bojujete, aj keď iní sa už dávno vzdali. Vaša jedinečná schopnosť je vytrvalosť. 

    Ste človekom, ktorý sa snaží využiť každú príležitosť. Napriek všetkému sa vždy snažíte vyhýbať sa konfliktom a nezhodám. Zvyčajne bojujete osamote. Ste jedným z tých ľudí, ktorí sa usmievajú, hoci sa v ich vnútri odohráva silná búrka.

  6. Maska božstvaAk ste si vybrali túto masku, ste osoba s vysoko rozvinutými intuitívnymi schopnosťami. Dobre čítate ľudí a dokážete sa pozrieť na situáciu aj z iného pohľadu. To prispieva k rozvoju vašich empatických vlastností. 

    A to je výborné! Sú mimoriadne cenné a viete, ako ich použiť na pomoc ostatným. Ste osoba, ktorá nenechá druhú v ťažkostiach, a priateľ, za ktorého možno zomrieť.

  7. Maska liečiteľa V prípade, že ste si vybrali túto masku, potom máte zlaté srdce a svätú dušu. Vy ste ten, kto sa narodil, aby bol veľkorysý, milý a pomáhal druhým. Ste pripravení pomôcť dokonca aj na vlastný úkor! 

    Najlepším aspektom vašej osobnosti je to, že robíte tieto veci bez toho, aby ste na oplátku niečo očakávali. Pomôžete, pretože ste to vy. Bohužiaľ, vo vašom živote nie je človek, ktorý by v prípade potreby vedel pomôcť aj vám.

  8. Maska lídra Ak ste vybrali túto masku, potom ste ten, kto je rodeným vládcom. Niektorí lídri sa narodili, aby tomuto svetu priniesli zmenu. Kto vie, možno ste to práve vy? Všetko, čo robíte, odráža vaše vodcovské vlastnosti. Vždy sa snažíte byť príkladom pre iných.

    Máte skvelé organizačné schopností, vďaka čomu si viete plniť svoje sny a ciele. Vždy však rešpektujete a vážite si toho, kto vám príde príde na pomoc.                                                                     

Našli ste sa v jednom z týchto opisov?

 

 

Chod hore