9 základných zákazov vo Feng šuej: čo nerobiť v domácnosti zrelej ženy

Väčšinu času svojho života trávime vo svojom príbytku: spíme, odpočívame, pracujeme, máme návštevy, vychovávame deti…Náš domov je preto odraz všetkých životných udalostí a jeho energia môže ovplyvniť nielen naše blaho, ale aj šťastie, osobné vzťahy a osud.

Ak chcete, aby do vášho života vstúpilo šťastie a láska, je potrebné vyčistiť dom od negatívnej energie. Podľa starovekej východnej vedy o Feng šuej, je zdrojom zla celá séria predmetov, ktorých by ste sa mali čím skôr zbaviť!

  1. DarčekyVerte, že nikoho nepotešíte, ak si doma budete nechávať dary od vašej rodiny či priateľov, hoci sa vám vôbec nepáčia. Je bláznivé, ak si takéto veci budete umiestňovať na popredné miesta poličiek. Namiesto šťastia k vám bude putovať omnoho viac stresu, čím oslabíte energiu v danej miestnosti. Darčeky od ľudí, ktorí vám sú proti srsti, budú pôsobiť ako prekliatie či urieknutie. Veci ktoré vám neprinášajú potešenie jednoducho vymeňte, predajte alebo darujte.

    как очистить дом от хлама

  2. Pokazená elektronika Špecialisti na bioenergiu tvrdia, že prostredníctvom technológií sa prenáša určité množstvo negatívnej energie. Kým je telefón, televízor alebo rádio je v prevádzkovom stave – nič sa nestane. Ale hneď ako tieto zariadenia prestanú fungovať, všetka negatívna energia smeruje do vonkajšieho sveta. Starý monitor či počítač dokážu vylučovaním tejto negatívnej energie spôsobiť u človeka dokonca vznik rakoviny.

    как очистить дом от порчи и сглаза

  3. Noviny a časopisyNeuchovávajte doma staré noviny, časopisy alebo rodinný archív. Majú v sebe energiu niekoho iného a vedia vo vašom živote narobiť veľký neporiadok. Všetky tieto papiere doslova bránia v zdravom úsudku obyvateľa domu.

    как очистить дом от негатива

  4. Nemocničné oblečenieAk ste nejaký čas museli stráviť v nemocnici, nenoste doma šaty ani obuv, ktoré ste tam používali. Všetky veci z nemocnice sú nasiaknuté energiou chorôb a utrpenia. Vyhoďte ich bez rozmýšľania! Spolu s nimi sa zbavíte problémov, zlého zdravia a pochmúrnych myšlienok.

    как очистить ауру дома

  5. Veci po zosnulýchRozlúčiť sa s vecami tohto typu je citovo veľmi náročné, je to ako keby ste si vytrhli kus svojho srdca. No všetci odborníci tvrdia, že veci zosnulých prinášajú len nešťastie a neustále nám pripomínajú hlbokú stratu. Oblečenie dajte na charitu a nechajte spomienky odpočívať na fotografiách v albumoch.

    как очистить дом от плохой ауры

  6. Staré prostriedky na čistenie Staré vedrá, lopaty, mopy, handry vytvárajú v domácnosti škodlivú energiu a vysielajú problémy priamo na ich majiteľa. Ak ste často chorí a unavení z neustálych komplikácií, zbavte sa týchto vecí. Prostriedky na čistenie domu by mali byť čisté a uložené na odľahlejšom mieste.

    как очистить дом в домашних условиях

  7. Rozbitý riadJe vám ľúto vyhodiť váš obľúbený hrnček s rozbitým uškom či tanierik s prasklinou? Robíte obrovskú chybu, ak si tieto riady nechávate stále vo vašej domácnosti. Riad symbolizuje rodinu, pohodu a prosperitu. Východná múdrosť hovorí: praskliny na riadoch sú prasklinami v osude. Ach chcete piť a jesť z rozbitých nádob, znamená to, že si k sebe môžete prilákať rôzne druhy nešťastia. V prípade, že sa tomu chcete vyhnúť, odstráňte z domu všetky rozbité a popraskané riady.

    как очистить энергетику дома

  8. Lovecké trofeje a vypchaté zvieratá Jelenie parohy, kože, vypchaté zvieratá zabité násilnou smrťou majú negatívny vplyv na energiu obyvateľov domu. Tieto „ozdoby“ sú nežiadúcim prvkom – uchovávajú v sebe stopy hnevu, strachu a spomienok na násilnú smrť zvieraťa. Pozostatky mŕtvych zvierat musia byť pochované do zeme, nie vystavené na stene!

    как очистить дом от плохой энергетики

  9. Umelé kvetyUmelé kvety nie sú len hrozným zberačom prachu, ale aj silným zberačom všetkého negatívneho. Nemajú v sebe žiadnu energiu, tým pádom ňou nemôžu naplniť ani váš domov. Ak nechcete prísť o svoje šťastie a zdravie, zbavte sa tejto neprirodzenej krásy.

    как очистить дом и привлечь удачу

Po tom, čo sa zbavíte všetkých požieračov pozitívnej energie, zdravia a šťastia, mali by ste vykonať ešte jeden očisťujúci rituál. Vezmite si zapálený zväzok vysušenej trávy paliny, borievky, vonnú tyčinku alebo sviečku. Začnite sa prechádzať cez prah každej miestnosti a postupne podľa smeru hodinových ručičiek, nezabudnite prísť ku každému rohu izby. Po ukončení prechádzky si pri vchodových dverách prečítajte modlitbu, ktorá prečistí váš príbytok.

Pane Ježišu Kriste, Syn Boží. Ochráň môj domov pred závisťou a žiarlivosťou zlých ľudí. Ochráň náš dom pred zničením, ohňom a znesvätením. Daj, aby sa v ňom uhniezdila láska a mier. Buď vôľa tvoja. Amen.“

как очистить дом и себя

Ženské zdravie a šťastie závisí priamo od harmónii domova. Vyhoďte veci, ktoré vám do života prinášajú len problémy. Pomôžete tak dobrej energii preniknúť do vášho príbytku.

zdroj:takprosto.cc

 

Chod hore