Drogérie DM šetria prírodu! Načapujú vám aviváž priamo do vaších vlastných fliaš

Mnoho obchodných reťazcov sa v posledných mesiacoch rozhodlo prispieť ku chráneniu našej prírody. Niektoré z nich predávajú ekologicke vyrábané produkty a iné sa rozhodli predávať výrobky bez obalu. Sieť drogérií DM, korá je na Slovensku veľmi populárna, sa nedávno rozhodla v Rakúsku skúsiť predaj čistiacich prostriedkov bez obalu. Vedenie spoločnosti tvrdí, že okrem toho, že nákupom takýchto prostriedkov chránite prírodu, ušetríte aj peniaze.

Na slovenský trh by táto novinka mala doraziť v prvých mesiacoch roku 2019. Aj ked‘ sa na Slovensku neuvažuje o predaji bezobalovým spôsobom pri všetkých čistiacich prostriedkoch, ľudia túto správu privítali veľmi pozitívne. V predajňach by ste mali nájsť len aviváž slovenskej značky, no ešte nie je jasné, konkrétne akej.

Ak vám aspoň trochu záleží na životnom prostredí, odporúčame vám nakupovať bez obalu. Ušetríte tým peniaze a v našom okolí nebude toľko plastových fliaš. Aviváž vám načapujú priamo do vašej fľaše. Sami si vyberiete koľko avivážu potrebujete.

DM podľa Denníka N potvrdila, že nie v každej ich predajni nájdeme aviváž bez obalu. Závisí to podľa priestoru, ktorý ma daná predajňa k dispozícii.

Ako prvá by sa takáto aviváž mala objaviť v predajni v nákupnom centre Centrál v Bratislave. Neváhajte a podporte tento ich svelý nápad!

zdroj:dennikn.sk

Chod hore