Ako vlastne vyzerajú tí, ktorí platia slovenským dievčinám dovolenky v Monaku a v Dubaji…

 

Sociálne siete nám diktujú vlastné pravidlá správania sa. Na Instagrame väčšina užívateľov získavajú účty mladých dievčat, ktoré neváhajú vystavovať svoje polonahé fotografie na pozadí tropických krajín v prestížnych strediskách.

Milióny žien na celom svete závistlivo vzdychajú pri pohľade na tieto fotografie, ale máloktorá sa zamyslí, čo stojí táto nádhera a kto platí všetky tieto dovolenky do exotických krajín.

V skutočnosti, tí, ktorí zabezpečujú týmto kráskam nádherné prázdniny, sa nevyskytujú na žiadnej fotografii na Instagrame. A to len preto, že sú ženatí, majú ďalšie milenky, ktoré veria v svoju jedinečnosť.

Nechcem sklamať mladé krásky, ktoré snívajú o rozprávkovej ceste na najlepšiu tropickú pláž a do nákupných miest na svete, ale do takéhoto života spadajú takíto fešáci.

Samozrejme, nemusí ich byť 5, a vo všeobecnosti to môžu byť iní muži, ale 99 zo 100 bohatých mužov, život mladých krások sponzorujú tzv. oteckovia.

Je to dohoda. Zabezpečení starší muži dlhé roky tvrdo pracovali, aby získali kapitál a teraz si kupujú mladosť a krásu ich spoločníčok. Dievčatá si to predsa zaslúžia. Veď na to ,aby toto dosiahli, museli celé hodiny trénovať v posilňovni a podstúpili množstvo kozmetických procedúr, a teraz chcú byť za to odmenené.

Samozrejme, každý má právo zvoliť si svoju cestu. Takže, keď budete nabudúce so závisťou pozerať fotografie dievčat, zamyslite sa nad tým, či to naozaj potrebujete.

Chod hore