Brada zmenila mužovi život. Nechal si ju narásť a teraz má každý deň nové pracovné ponuky

Holičovi sa zmenil celý život jednoduchým rozhodnutím. K rozhodnutiu začať si pestovať bradu ho povzbudil jeho holič. V tých dňoch mal Gwily Pughov len 21 rokov. Rozbiehal si svoje vlastné podnikanie, ktoré si vyžadovalo množstvo hodín presedených za počítačom. Práve kvôli tomu sa jeho postava rapídne zmenila a pribral niekoľko desiatok kilogramov. Jeho najvyššia váha, 127 kilogramov, ho raz dva omrzela a chcel sa zmeniť.

Mladík o svojich podnikateľských začiatok povedal toto: „Podnikanie bolo v poriadku, ale rozhodol som sa, že potrebujem dostať svoj život pod kontrolu a chcel som byť znovu zdravý.“

Foto: Instagram/gwilymcpugh

Zmena však nastala v období, kedy si so svojimi priateľmi založili kapelu a to ho povzbudilo k zmene imidžu.

V tých dňoch sa vybral do holiča na klasické skrátenie vlasov, avšak tam to neskončilo. Jeho holič ho presvedčil, aby si nechal narásť bradu a zmenil svoj celkový výzor. Gwily s nadšením súhlasil a rozhodol sa zmeniť aj stravovanie, aby to pri zmene účesu neskončilo a aby pár kilogramov schudol. Okrem zmeny výzoru zmenil aj prácu, pretože si uvedomil, čo s ním urobila. Už viac nechcel sedieť za počítačom, chcel žiť aktívny život.

„Bolo to najlepšie pre moje zdravie. Prestal som sedieť desať až dvanásť hodín denne za stolom.“

https://www.instagram.com/p/Bt30xDklJe9/

Po pár mesiacch tvrdej driny sa stalo niečo neskutočné. Zmena imidžu, stravovania a pracovných návykov priniesla svoje výsledky. Z bacuľatého mladíka sa stal krásny model. Vypracoval sa natoľko, že sa stal aj veľvyslancom značky David Beckham pre novú kolekciu House 99.

Aj napriek úspechom zostal skromný a váži si všetko ešte viac ako predtým. „Snažím sa tomu všetkému nepodľahnúť a vo veľkej miere mi v tom pomáha moja priateľka.“ Za všetky jeho úspechy je však vďačný len jednému človeku a tým je jeho holič. On ho povzbudil k celkovej zmene a zo srdca mu ďakuje.

https://www.instagram.com/p/BstH1DolFIb/

https://www.instagram.com/p/BrVklLQlcQa/

https://www.instagram.com/p/Bqc-6ZCFpHX/

https://www.instagram.com/p/BlTTYJZB2R6/

https://www.instagram.com/p/BkS8p0LBHJW/

 

 

 

 

 

 

 

Chod hore