Mrazivý krimi thriller Roberta Bryndzu prináša poriadnu dávku napätia!

Dokonalá vražda potrebuje dokonalé krytie…

 V šiestej časti úspešnej detektívnej série s názvom Smrtiace tajnosti sa Erika Fosterová na čele vyšetrovacieho tímu pokúsi vyriešiť prípad chladnokrvnej vraždy.

Robert Bryndza tentokrát vymyslel úžasne prepracovaný príbeh, ktorý má nie len hlavu a pätu, ale hlavne rozuzlenie, ktoré prekvapí. 

Erika sa ešte stále nevyrovnala s posledným prípadom a nemá to jednoduché ani v osobnom živote. Pohľad na mŕtvu mladú ženu, ktorú niekto brutálne zavraždil a to priamo na Štedrý večer jej to veľmi neuľahčí. Behom nasledujúcich dní navyše zistí, že tajomstiev okolo obetí je oveľa viac ako sa mohlo na prvý pohľad zdať. No aj keď je podozrivých viac než dosť, dôkazy sú prakticky nulové a nie je sa od čoho odraziť. Do toho všetkého sa ešte pridá maniak, ktorý útočí na svoje obete v plynovej maske.

Je to len náhoda, alebo spolu obidva prípady súvisia?

Erika Fosterová je symbolom silnej a tvrdej ženy, ktorá zvládne aj tie najťažšie výzvy a Robert Bryndza jej toho na plecia prikladá viac než dosť. Ani tentoraz tomu nebude inak. Tak ako sú však čitatelia zvyknutí Erika sa s výzvou popasuje so všetkou bravúrnosťou a noblesou.

Sama je však tiež „len“ človekom a je zraniteľná ako každý iný hrdina. Autorovi sa podarilo nahliadnuť do jej vnútra a vyskladať tak charakter, ktorý nie je vôbec ťažké obľúbiť si.

ZAKÚPITE NA GRADA.SK

Chod hore