Neváhajte vymeniť svoj starý šatník za nový

Jar je ideálnym obdobím na výmenu svojho starého šatníka za nový. Je to z viacerých dôvodov. Tým najpodstatnejším je určite fakt, že práve po zime nás čaká jarné upratovanie, kedy sa snažíme detailnejšie poupratovať nielen obytné miestnosti, ale aj skrine a oblečenie v nich.

Nie je nič výnimočné, že v čase jarného upratovania sa snažíme (hlavne zo skríň) vyhádzať všetko nepotrebné oblečenie, ktoré už dlhšiu dobu nenosíme. Veľa žien ľutuje vyradiť zo svojho šatníka obľúbené kúsky oblečenia. Ak sa však chcete vyhnúť zbytočnému skladovaniu nepotrebných kúskov oblečenia, ktoré ste na sebe nemali už aj tak pekne dlhú dobu, tak je lepšie tieto veci zo šatníka vyradiť. Ak sú ešte v zachovalom stave, tak ich nemusíte vyhadzovať rovno do odpadkového kontajnera, ale ich poukladajte do plastových vriec a darujte niekomu, kto si nemôže dovoliť kupovať nové veci a bude Vám za poskytnuté oblečenie vďačný. Tieto veci Vám aj tak zbytočne v skrini zaberajú miesto, ktoré môžete využiť na uskladnenie nových moderných kúskov oblečenia. Najmä ženy, ktoré počas zimy nabrali nejaké tie kilá naviac a nemôžu si obliecť pôvodné šaty, by mali porozmýšľať nad kúpou nových outfitov. Čakať do leta, či sa rozhýbete a schudnete, nemusí byť tým najšťastnejším riešením. Naviac, urobiť si radosť peknými jarnými šatami, prechodnou bundičkou, či extravagantným šperkom Storm, by si mala z času na čas každá žena.

Za výmenu starého šatníka za nový nemusíte hneď utrácať „majland“. Stačí pár pekných kúskov na oživenie šatníka. Niektoré internetové obchody ponúkajú v tomto období výrazné zľavy na oblečenie, obuv, či rôzne originálne šperky. A ako dámy hovoria, tých nie je nikdy dosť. Kvalitné šperky dokážu urobiť doslova zázraky a  ak sú vhodne skombinované, tak celý zladený outfit pekne oživia. Ak ich máte doma už peknú zbierku a nemáte vhodné miesto na ich uskladnenie, tak si zakúpte originálnu a praktickú šperkovnicu, ktorú môžete použiť aj ako dekoráciu.

Chod hore