Poradíme vám, čo si obliecť na horúce leto

To čo? Videli ste sa aká ste sexy, keď ste sa nahodili? Váš muž sa na vás nevie vynadívať, že až zabudol ísť do práce? Treba to len využiť a spraviť si pekný deň len a len pre seba. To ste už dávno nemali, že? Teraz je ten správny čas. Ako nenechať vášho muža chladným? Dáme vám návod!

Ľad sa topí

Pri pohľade na vás sa u vášho muža začína prejavovať horúčava. Pýtate sa prečo? Čo ho na vás tak vzrušuje? Respektíve čo vzrušuje mužov pri pohľade na nás ženy? Každý muž si predstavuje svoju partnerku v krásnom priliehavom oblečení, ktorá mu prichystá chutnú večeru a napustí vaňu so sviečkami. Hm, krásna predstava! Avšak nie každá žena je taká! Niektoré ženy sú rady, že sa po práci dostanú do svojej milovanej postele a nie to, aby riešili ešte svojho nadržaného chlapa! Avšak aj to treba, treba si spraviť chvíľku len pre vás dvoch. Nechajte ľad topiť a skúste si zvýrazniť vaše prsia v sexy korzete. Budú sa cítiť v pohodlí, ale pozor! Nieže si kúpite o číslo menšie. Vaše prsia tak budú chcieť ísť na prechádzku a vôbec nevyniknú! Korzety zo sexy-pradlo.sk sa k vám budú hodiť. Rôzne farby, rôzny materiál a najmä čipky. Tie sexy čipky. Z vášho muža spravia zviera!

Ozdobené nôžky

Ľad už steká pomedzi vaše prsia v korzete, avšak vaše nohy si tiež pýtajú? Skúste ich obliecť do sexy klasických pančúch, ktoré vaše nohy ozdobia a najmä zvýraznia ich krásu. Buď hnedé, priesvitné alebo čierne a dokonca s rôznymi vzormi! Paráda! Len vyberajte a obliekajte!

Radovánky vám už skončili a vy si potrebujete niečo vybaviť. Ale nemáte niečo pohodlné na nohu. Čo také si obuť? Dobrá otázka.

Štýlové šľapky

Či už šľapky na podpätku, na rovnej podrážke nájdete na shoexpress.sk. Majú aj výhodné ceny. Budete sa cítiť pohodlne a nemusíte sa báť, že po pár krokoch sa vám budú tvoriť otlaky. To by bolelo. Bolieť to nebude v štýlových Ipanema šľapkách.

Chod hore