Žena si adoptovala umierajúceho psíka, aby mal tie najšťastnejšie posledné dni

Nevieme presne určiť, či je tento príbeh smutný alebo krásny. Jedno je však isté, že vás dojme a zahreje na srdci. Mladá Študentka Nicole Elliot si prednedávnom zobrala do opatery psíka menom Chester, ktorému diagnostikovali rakovinu. Našla ho v útulku a psík potreboval neustálu opateru a zobrala si ho na tých jeho posledných pár dní ktoré mu ostávali domov.

“Snažím sa mu dopriať normálne veci, aké zažívajú normálne psy. Nikdy predým totiž nedostal možnosť, aby ich zažil,” povedala Nicole pre WTVM. “Zatiaľ si stihol užiť jazdu na aute, vystrčil sa z okna, pochutnal si na výbornom hot dogu, mal zmrzlinu pre psov, kúpeľ v mlieku a ovsených vločkách (spa deň), nakúpili sme mu šatky, hračky a veľa iných darčekov.”

Študentka ho jednoducho nemohla nechať pomaly zomrieť v útulku a osamote v klietke. Keď ho po prvýkrát uvidela tak a doňho zamilovala a my sa jej ani nečudujeme. Psík ani nevyzerá, že mu niečo je alebo že trpí. Už si asi aj uvedomuje svoj osud. Jeho majiteľka ale hovorí, že napriek jeho vysokému veku mu veľmi chutí papať.

Zdroj:boredpanda

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Žena si adoptovala umierajúceho psíka, aby mal tie najšťastnejšie posledné dni”