Rodiny zverejnili video autonehody svojich synov ako varovanie pre ostatných

Mladí ľudia dokážu niekedy nezodpovedne hazardovať so svojim životom. Týka sa to hlavne mladých mužov za volantom. Tí neraz podcenia svoje skúsenosti za volantom a neuváženi sa snažia za volantom machrovať a nepoznajú tak dobre správanie auta, ako niektorí starší vodiči. Iní si zasa na diskotéke vypijú a sadnú v podnapitom stave za auto a myslia si že to odšoférujú domov. Niečo podobné sa stalo aj dvom mladým mužom. Zomreli pri autonehode.

Obaja boli mladí a boli pod vplyvom drog. Kyle Careford a Michael Owen boli kamaráti od narodenia a spoločne aj zomreli v aute, keď sa vracali domov z diskotéky. Auto sa vymklo kontrole a zastavil ich až kostol, do ktorého narazili. Na mieste bolo dovolená rýchlosť 50 km za hodinu no oni išli stovkou. Kyle aj Michael sa na videu smejú, žartujú a navzájom sa hecujú. Telefón natáča aj po osudnej havárii, je počuť tlmený hlas ženy, ktorá sa dokola pýta, či ju chlapci počujú a že pomoc je na ceste.

Rodiny oboch chlapcov sa rozhodli video zverejniť, aby varovali každého, kto by niekedy chcel sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog. Na tomto videu môže každý vidieť, že jedna jazda môže byť fatálne.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=K39N4PvKQxc

Chod hore