Ako správne žiť, aby ste sa vyhli zákerným chorobám a mali šťastní život? My to vieme

Veľa doktorov vám bude tvrdiť, že nasledujúce vety a rady vám môžu poslúžiť ako dobrá prevencia a sú zdravé pre vaše zdravie. Aplikujte si ich do svojho bežného života a stane sa to vašou rutinou.

zdroj: redakcia photo strawberrynutritionfact.com

Nasledujúca rada bude dosť divná ale pochopíte prečo pomáha. Pozrite sa do slnka hodinu potom ako výjde von alebo zapadne. Má to priaznivý účinok pre vaše psychické zdravie. Buďte pri tom bosí, postavte sa na betón alebo na suché miesto.  Pite vodu bez floridu alebo vodu prefiltrujte. Vyhnite sa vody z kohútika, najlepšia voda je prírodne pramenitá. Nechajte vodu vystaviť slnečnému žiareniu na niekoľko hodín.

Source: unsplash.com

V bezfarebnej a sklenej fľaši aby absorbovala energiu. Nechajte ju vonku počas noci. Vykonávajte pravidelne cvičenie na čerstvom vzduchu. To je jedna z najlepších metód pre detoxikáciu. Zhlboka sa nadýchnite na čerstvom vzduchu každé ráno a večer po dobu 20 minút. Choďte spať medzi 10 hodinou a 2 hodinou ráno. Vaše telo v tomto čase vylučuje liečivé hormóny.

Source: stock.tookapic.com

Nahraďte kozmetiku z reklám na úplne prírodnú. Jedzte surové ovocie, zeleninu a obilniny, bez akýchkoľvek produktov živočišného pôvodu. Vyhnite sa umelými sladidlami z vaších jedál. Odstráňte alkohol, cigarety, kávu z vášho jedálníčka.

Vždy majte úsmev na tvári, aby ste urýchlili vylučovanie terapeutických hormónov. O sebe nehovorte negatívne ani o ďalších osobách lebo podvedomie nasleduje tvoje myšlienky.

Source: stock.tookapic.com

Spravajte sa zdravo. Odpustite si a zbavte sa nenávisť alebo hnev. Hnev má negatívny vplyv na sekréciu hormónov. Duševná choroba môže byť vyliečená slnkom a ovocím. Špecialista si myslí, že ideálna strava by mala byť zo surovej stravy. Konzumujte ovocie a zeleninu a malé mnosžvo mandlí a vlašských orechov. Tiež sa odporúča konzumovať 2 lyžice ľanového oleja alebo 2 lyžice čerstvého ľanového semienka.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Ako správne žiť, aby ste sa vyhli zákerným chorobám a mali šťastní život? My to vieme”