Wi-Fi : Tichý zabijak, ktorý pomaly zabíja! Neignorujte to

Moderná spoločnosť a obrovský krok vpred technológiám. Neuvedomujeme si vedľajšie účinky nášho používania moderných prístrojov. Konkrétne, sieť Wi_Fi je všade okolo nás. nepochybne, je to naozaj revolučný spôsob pripojenia bez použitia akýchkoľvek káblov.

Avšak, mobilné telefóny majú najväčší prospech z týchto pripojení, v spoločnosti sú však určite pokyny pre služby o tom, aby nám neškodili. Bezdrôtové zariadenia a tablety,notebooky a telefóny potrebujeme aby sme sa pripojili online. Tieto smerovače vysielajú elektromagnetické vlny, alebo WLAN signály, ktoré môžu byť pre naše zdravie veľmi škodlivé. Ak je to fakt – tieto signály môžu poškodiť telo.

healthyfoodhouse.com

Štúdia vykonaná britskej agentúry pre zdravie zišli, že routery majú škodlivý účinok na rast rastlín a ľudí. Expozícia na pripojenie Wi-Fi signálu ma niekoľko škodlivých následkov.

Nedostatok koncentrácie a problémy so spánkom.
Chronická únava
Bolesť v ušiach
Často silné bolesti hlavy

Pravdou je, že nemôžeme žiť bez technológií nášho života. Avšak, musíme sa chrániť pred jeho škodlivými účinkami, a to najmä naším deťom. Existujú bezpečné spôsoby použitia routeru alebo aspoň zníženia potencionálnej škody.

Vymente svoje bezdrôtové telefóny s káblovými. Okrem toho neudržiavajte router vo vašej spálni alebo v kuchyni. Dávajte pozor ,aby všetky zariadenia alebo programy, ktoré používa Wi_Fi sieť vypnete pred spaním. Robte to stále ak ju nepoužívate.

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Wi-Fi : Tichý zabijak, ktorý pomaly zabíja! Neignorujte to”