Kniha pre vás: Konaj úspešne, mysli úspešne

Steve Harvey je podľa časopisu Reader’s Digest jedným zo sto najdôveryhodnejších ľudí v Amerike. Je autor New York Times bestselleru Konaj ako dáma, mysli ako muž. Teraz napísal knihu, ktorou nás inšpiruje a smeruje na ceste k úspechu.

Vďaka jednoduchým radám a praktickým, no inovatívnym zásadám je kniha Konaj úspešne, mysli úspešne vašou mapou na ceste k objaveniu vlastného daru, jeho šľachteniu a k následnej premene vášho života.

„Úspech pre mňa nie je o aute, dome, obleku alebo spôsobe cestovania,“ vysvetľuje svetoznámy autor Steve Harvey. „Časť úspechu je spojená s peniazmi, ktoré zarábam, a so všetkým, čo môžem urobiť pre rodinu alebo pre seba. No každý, kto ma pozná, vám povie, že peniaze sú zanedbateľnou súčasťou môjho úspechu. Úspech tkvie vo vysnívanom manželstve so ženou, ktorá mi pomáha byť najlepším, ako sa dá. Úspech tkvie v láske k mojim deťom a v možnosti spolupracovať s nimi pri výstavbe a rozvoji biznisu. Úspech tkvie v každodennej úmornej práci, ktorú mám aj tak rád.“

Vaša definícia úspechu je možno trochu iná, ale v podstate túžime po tom istom – po pokoji duše, milujúcich priateľoch a rodine, po zdraví a istom stupni finančného zabezpečenia.
Nech už pre vás úspech znamená čokoľvek, táto kniha zmení váš život a otočí vás správnym smerom, aby ste ho dosiahli.

Konaj úspešne, mysli úspešne vám pomôže premyslieť si životné ciele a vytvoriť spôsoby na ich dosiahnutie. Kniha je obohatená o zaujímavé materiály, ktoré vám majú pomôcť, nech už ste kdekoľvek na ceste.
Konaj úspešne, mysli úspešne vám dá najavo, že iba existovať je málo. Život je oveľa viac, než len pretĺkať sa nezáživnou prácou, zarobiť si na zlaté hodinky a zinkasovať od minimálnych 401 až do 401 000 dolárov mesačne. Váš život musí byť niečo viac, ako iba čakanie na pravú chvíľu. Váš život musí byť niečo viac ako pozorovanie úspechu ľudí navôkol. Slová v tejto knihe vás budú motivovať, aby ste zo života vyťažili čo najviac vďaka niečomu, čo už dávno máte – svojmu daru.

Objaviť úspech a vytvoriť posolstvo nie je jednoduché. Chce to čas a odvahu.
Vďaka tomuto jednoduchému návodu, Stevovmu srdečnému humoru a neobyčajným skúsenostiam dokážete aj vy použiť svoj dar na vytvorenie takého života, aký ste vždy chceli. Kniha Konaj úspešne, mysli úspešne vás bude inšpirovať. Bude vás motivovať. Zmení vám život.

Chod hore