10 druhov ľudí, ktorí najčastejšie podvádzajú svojich partnerov

Čo robí záletníka záletníkom? Nedá sa to len tak jednoznačné povedať, preto prebiehali a aj stále prebiehajú rôzne štúdie, ktoré sa snažia odhaliť prečo sa ľudia, partneri podvádzajú. Je niekoľko skupín ľudí, ktorí v podvádzaní sú „majstri“.

Tu vám predstavujeme zoznám osôb, ktoré podvádzajú najviac:

Učiteľky:

Na základe štúdie Ashley Madison sa zistilo, že ženy / manželky, ktoré sú učiteľky podvádzajú naozaj často a vedia ako na to.

Ľudia, ktorý už aspoň raz niekoho podviedli:

Výskum z Univerzity v Alabame potvrdil, že ľudia, ktorý už s podvádzaním majú skúsenosť pokračujú v tom aj ďalej a nemajú veľmi v pláne sa poučiť na vlastných chybách a vyvarovať sa im.

Nemravný partner

Mary Jo Rapin sexuologička, povedala, že muž, ktorý podviedol je v spálni zrazu veľmi nemravný. Rapni tvrdí, práve to, že spravil to čo spravil ho nabudí, aby sa v posteli predviedol, vďaka svojej milenke. Ale ak tá nie je poruke, vráti sa k manželke.

Fanúšikovia Rock and roll

Illicit Encounters ukázala, že až 41% fanúšikov rock and roll aspoň raz niekoho podviedli. Zatiaľ čo paradoxne fanúšikovia Hip-Hopu – u sú svojím partnerom vernejší.

Bohatí muži

Bohatý muži majú moc bohatstvo aj v odtlačkoch prstov, práve preto majú problém skĺbiť ich kariéru a vzťahy dokopy. Moc, ktorú majú (alebo si aspoň myslia) využívajú práve k tomu, aby svojich partnerov podvádzali

Chudobné ženy

Štúdie ukázali, že chudobné ženy, na rozdiel od ich protistrán bohatých žien, sú náchylnejšie k podvádzaniu. Spája sa to s tým, že majú potrebu šplhať po tzv. spoločenskom rebríčku a snažia sa to dosiahnuť práve takto.

Francúzi

Francúzi sú známi ako neskutoční milenci a romantici, preto nie je prekvapenie, že výrobca sexuálnych hračiek LELO vo svojej štúdii poukazujú na to, že 75% Francúzov sa priznalo k tomu, že mali aj zachádzky mimo svoj vzťah.

Osoby závisle na sociálnej sieti

Štúdia Kyberpsychologie, správanie a sociálne siete poukazujú, že ľudia závislí na sociálnych médiách alebo podobných platformách inklinujú k podvádzaniu na základe toho, že už vzhľadom na svoju závislosť ich vzťahy sú naštrbené a preto sa uchýlia k podvádzaniu.

Vysokí muži

Ženy k vysokým mužom často vzhliadajú a myslia si o nich, že sú milší lepší partneri. No štúdie ukázali, že muži nad 170 cm sú náchylnejší k podvádzaniu ako muži, ktorý túto výšku nedosiahnu.

Vek, ktorý konči 9-tkou

Ľudia, ktorí sú vo veku 19,29,39,…. podvádzajú viac. Je to spôsobené tým, že konči jedná dekáda a začína druhá. Je to ten „správny“ čas spraviť určité rozhodnutia, ktoré dokážu zmeniť smer životnej cesty (niektorý si myslia, že práve takéto experimentovanie je správna voľba na zmenu smeru).

zdroj: allnight.com

Chod hore