Zmenil sa svet k horšiemu? Trefné ilustrácie ti ukážu, v čom dnešný svet zaostáva a kam sa spoločnosť uberá

Za posledné desaťročie sa svet zmenil na nepoznanie. Charakterizuje ho modernejšie zmýšľanie a veľký rozmach technológií ako počítače, mobily a iné. Práve tie b nás mali spájať ale paradoxne nás rozdeľujú.  Určite aj vaši rodičia alebo starí rodičia spomínajú na svoje detstvo. Vtedy neexistovali mobily ani počítače a deti trávili viac času vonku s ostatnými deťmi a viac sa spoločne združovali a hrali. Ilustrátor Marco Melgrati, vytvoril niekoľko obrázkov, ktoré verne zobrazujú dnešnú modernú situáciu. 

Smutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberáSmutné svedectvo našej doby. Ilustrácie sa snažia poukázať na to, kam sa spoločnosť uberá

zdroj:http://www.boredpanda.com/

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Zmenil sa svet k horšiemu? Trefné ilustrácie ti ukážu, v čom dnešný svet zaostáva a kam sa spoločnosť uberá”