3 ročná šefkuchárka vás prekvapí svojimi schopnosťami v kuchyni

Každý z nás si skôr či neskôr nájde cestu k sporáku. Pre niekoho je to cesta ktorá znamená prežiť pre iného je to relax a možnosť využiť svoju fantáziu na spojenie geniálnych chutí. Pre väčšinu sa táto púť začína v obdoby puberty, iní sú k tomu nútení až na vysokej škole alebo po nej.  No je aj zopár jedincov, ktorých táto vášeň zasiahne už v útlom veku.

Hovoríme o 3-ročnom dievčatku z Ruska menom Olenka.  Táto malá šéfkuchárka začala svoj kulinársku púť už vo svojich 8 mesiacoch, kedy sa viacej začala zaujímať o jedlo a chute. Začínala hnetením cesta na šišky (čo je zo strany rodičov šikovný spôsob ako zabaviť dieťa a pritom má pocit že sa hrá s plastelínou). Teraz keď už je o čosi väčšia sa púšťa do odvážnejších receptov ako napríklad zemiaková kaša alebo zmes na klobásy ktoré melie úplne sama.

Na videu nižšie si môžete všimnúť ako už teraz jej to šikovne ide s nožom v ruke. Rodičia, no predovšetkým jej mama Ann ju plne podporuje v tejto vášni. Táto malá šikuľka jedného dňa bude rozhodne hviezdou v kuchyni.

Pre viac videí ju tiež môžete sledovať na instagrame jej matky @ann_poetry  kde má už viac ako 38 tisíc followerov.

 

Chod hore