Čo všetko by ste mali vedieť o škorpiónoch? Je to naozaj výnimočné znamenie zverokruhu …

Škorpión je 8. znamení zverokruhu. Ľudia narodení v októbri a novembri dokážu iných zaskočiť, vždy však pozitívne. Zaujímavosťou je, že by sme nikdy nemali spoliehať na prvý dojem. Často sú ľudia v znamení Škorpióna úplne iní, než sa nám na prvý pohľad môžu zdať! Jedno je ale isté – Škorpióni sa neboja hovoriť pravdu priamo do očí. Niekedy to so svojou úprimnosťou a otvorenosťou až preháňajú. Nerobia to ale naschvál. Jednoducho chcú mať vo všetkom jasno bez zbytočných nedorozumení.

Ľuďom narodeným v tomto znamení záleží na tom, aby vyzerali dobre za každých okolností. To isté očakávajú aj od svojich priateľov. Tí z vás, ktorí sa s nejakým škorpiónom priatelia, môžu často počuť, že „v tých nových džínsoch vyzerajú tučne“, na druhej strane ale môžu dostať ako darček sveter, ktorý nádherne zvýrazní krásnu farbu vašich očí. Škorpióni priamo milujú darovať starostlivo vybrané darčeky.

114781732351SOURCE: PIXABAY

Keď partner (alebo partnerka) na celý život, tak jednoznačne Škorpión! Občas má komplikovanú povahu, niekedy je žiarlivý a nerád hovorí o svojich pocitoch. Oplýva ale raz veľmi výnimočnou vlastnosťou – priamo prahne po trvalom vzťahu. Dokáže byť veľký romantik, je verný a oddaný.

Škorpióna nikdy neoklamete! Aj keď je do vás zaľúbený až po uši, stále zostáva oboma nohami pevne na zemi. Dokáže skvele vycítiť, či to s ním myslíte úprimne a číta medzi riadkami. Varuje druhých pred nekalými úmyslami podvodníkov a nebojí sa povedať niekedy aj krutú a bolestnú pravdu. Sú to pragmatickí realisti, čo im v živote rozhodne nie je na škodu.

314781735803SOURCE: PIXABAY

Ďalšiou ich pozitívnou vlastnosťou je ambicióznosť. Škorpióni neohrozene dotiahnu všetko do úspešného konca a neboja sa ťažkej práce. Ak vedia, že za dobre odvedenú prácu ich čaká odmena, zbytočne nehovoria a urobia všetko, čo je potrebné.
Nie je náhoda, že mnoho úspešných ľudí je narodených práve v tomto znamení: Bill Gates, Pablo Picasso, Leonardo DiCaprio alebo Julia Roberts. Škorpióni sa svojej práci venujú na 100% a s rovnakým zápalom rozvíjajú aj svoje záľuby.

714781741108SOURCE: PIXABAY

Majú tiež výnimočne silnú intuíciu … Vždy načúvajú svojmu vnútornému hlasu a väčšinou sa nemýli. Nič nerobia proti svojej vôli, So škorpiónom nemá zmysel hovoriť o peniazoch. Táto téma je pre neho tabu a nikdy vám neprezradí, koľko zarába alebo na čo svoje peniaze utráca. Je dôležité poznamenať, že s peniazmi zaobchádza s rozumom a nemá vo zvyku byť márnotratný, aj keď …
Reč je o drobných pôžitkoch, v ktorých si Škorpión čas od času vyžíva. Dopraje si značkové drobnôstky, naplánuje neobyčajný výlet, alebo si kúpi niečo, čo nemá nikto iný. Ak by ste si mali k sebe na opustený ostrov vybrať jedného človeka, rozhodne vám odporúčame Škorpióna! Jeho vynaliezavosť, pragmatizmus a šikovnosť ho predurčujú k tomu, že si dokáže poradiť v každej situácii.
Žiadne iné znamenie zverokruhu sa zo zlých správ nespamätá tak rýchlo ako Škorpión! Po každom páde rýchlo vstane a kráča ďalej, odhodlaný o svoje šťastie bojovať! Z tohto dôvodu je aj skvelým psychológom … Oplýva neskutočnú empatiou a každý problém sa snaží vyriešiť čo najefektívnejšie. Vždy vás s radosťou vypočuje. Záleží mu na tom, aby sa ľudia v jeho prítomnosti cítili príjemne.

10147817411011SOURCE: PIXABAY

Chod hore