Na šikanovanie 7-ročného dievčatka, škola nijako nezareagovala. Na matkinu zúfalú výzvu ozval niekto, s kým vôbec nerátala

Ashley Wastakiewicz je 7 rokov staré dievčatko, ktoré miluje zvieratká. Jeden 11-ročný chlapec ju šak týždne prenasledoval tak vytrvalo, že sa bála ísť von a hrať sa tam.

,,Cítila, že ju nikto nemiluje, nikto sa o ňu nezaujíma. Cíti sa sama,“ povedala jej mama. ,,Bojí sa ísť von. Väčšinu leta strávila dnu v dome, pretože už viac nechce byť šikanovaná.

Chlapec ju na jednom mieste zbil tak veľmi, že musela ísť do nemocnice. Polícia vykonala opatrenia, no nepomohlo to.

Šikanované deti často hlboko trpia. Preto sa jej matka, Christine, rozhodla vytvoriť Facebookovú stránku s názvom „Spravodlivosť pre Ashley“, ktorá bojuje proti šikanovaniu.

Desiatky členov miestneho motocyklového klubu prišli, aby ukázali svoju podporu a použili trochu zastrašovania (hej, vieme, že majú zlaté srdce, ale vyzerajú dosť tvrdo!).

Zoznámte sa s Ashley Wastakiewicz: Je 7 rokov stará, trochu plachá a už viac ako rok je obeťou trápenia s názvom šikana.

,,Tlačila bicykel domov a v tom ju  chlapec kopol do tváre,“ povedala Christine. Kým chlapec popiera obvinenia, mladý muž bol obvinený z útoku.

,,Moje meno je Ashley a mám 7 rokov. Som obeťou šikanovania 11-ročným chlapcom. Veľmi ma to bolí. Prosím, zastavte šikanovanie. “

Christine uverejnila video na Facebookovej stránke, ktorú vytvorila pre Ashley. Video si všimol aj klub miestnych motorkárov na čele s Jamesom Dingmonom.

,,Dostali sme správu od iných bratov v iných kluboch a všetci sme sa stretli,“ povedal Dingmon, člen Amerického veteránskeho motocyklového klubu Jackson. ,, Nikto by nemal byť šikanovaný. “

,,Dnes večer sme sa stretli na to, aby sme niečo zmenili a aby sme pomohli v boji proti šikanovaniu, najmä v prípade úžastného malého 7 ročného dievčatka menom Ashley.“

,,Členovia viacerých klubov z celej oblasti navštívili Ashley, aby ukázali, že nie je sama a aby ukázali, že ju miluje veľa ľudí. Po návšteve povedala: ,,Už sa nebojím,“ s veľkým úsmevom na tvári.

,,Budeme pokračovať v tomto boji a nedovolíme, aby sa cítila tak ako predtým a aby už nikdy nebola zranená. Dúfajme, že sa tento príbeh rozšíri a nedospelé násilné, deštruktívne správanie, ktoré sa vyskytujú v dôsledku zlej výchovy, už nikdy nebude pokračovať.

zdroj:littlethings.com

Chod hore