Kniha pre teba: Michal Truban a jeho Support

 

Novinka Support je plná tipov a rád pre všetkých, ktorí už podnikajú alebo sa chystajú založiť si firmu. Obsahuje témy, ktoré môžete využiť vo vlastnom podnikaní. Nechýba analýza startupovej scény na Slovensku, fungovanie hackerskej scény, rady ako kupovať a predávať firmy, či ako nebyť limitom vlastného úspechu a ako ísť na dôchodok v tridsiatke.

V knihe Support ponúka úspešný podnikateľ Michal Truban príbeh a návody pre vybudovanie výnimočnej firmy a dosiahnutie úspechu, aj keď robíte jednu chybu za druhou. „Vždy som veľmi rád zdieľal svoje skúsenosti a mudroval,“ vysvetľuje autor. „Či už prostredníctvom blogov, prednášok alebo priamo mentorovaním. Posledný rok som intenzívne pracoval, aby to bolo všetko pekne pokope v knihe.“

Kniha Support obsahuje 3 časti a 3 vrstvy plné jeho chýb a poučení.
Prvá časť opisuje ako začínali s Websupportom. Druhá, ako sa stali jednotkou na trhu. Tretia časť je o zahraničnej expanzii, prežití problémov spôsobených rastom  a o odovzdaní firmy.

„Produkt je klobáska a marketing je horčica. Keď nemáte klobásku, ľudia budú z čistej horčice vracať. Na druhej strane, keď máte akokoľvek dobrú klobásku, ale nebudete k nej dávať horčicu, bude tomu stále niečo chýbať,“ píše autor v knihe Support. Prečítajte si viac v článku Michal Truban: Ako vybudovať úspešný biznis?

Okrem príbehu kniha obsahuje  mudrovačky, ako to nazýva Michal, čiže návody. Tie odpovedajú na otázky, ktoré má každý  podnikateľ. Po ich prečítaní posuniete svoje podnikanie a život na nový level.

21 konkrétnych návodov ako sa to má robiť
Ako začať a ako napísať biznisplán
Ako poraziť konkurenciu a stať sa jednotkou
Ako získať investora a ako investovať
Ako kupovať a predávať firmy
Ako zvýšiť hodnotu svojej firmy
Ako sa presadiť v zahraničí
Ako nájsť za seba nástupcu alebo ako nájsť spoluzakladateľa
Ako prijímať, riadiť, motivovať a vyhadzovať ľudí
Ako robiť efektívny marketing, aby ste rástli
Ako prežiť podnikanie a nezabiť sa pritom
Ako nebyť limitom vlastného úspechu
A ako ísť na dôchodok v tridsiatke a užívať si

Michal Truban má viac ako 15-ročné skúsenosti s podnikaním. Začal už na strednej škole a z nuly sa mu podarilo vybudovať známu a najväčšiu hostingovú spoločnosť na Slovensku – WebSupport. O podnikaní od začiatku blogoval a popritom rozbiehal ďalšie úspešné firmy, ako Nicereply alebo Inhiro. Teraz mu vyšla novinka Support, ktorá sa stala hitom v internetových kníhkupectvách.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Kniha pre teba: Michal Truban a jeho Support”