Vtip Dňa: Chlapec prichytí svoju mamu s milencom

Muž odíde do práce a žena si privedie domov milenca. Jej malý syn príde neočakávane domov, uvidí milenca s matkou a tak sa schová do skrine a sleduje. V tom príde domov aj manžel.

Žena vyskočí a bez toho, aby si všimla v skrini svojho syna ukryje tam svojho milenca. V tom sa chlapček ozve: – Je tu tma, čo? Muž odpovie: – To teda je. Chlapček: – Mám pri sebe baseballovú loptičku. Muž: – To je fakt super. Chlapček: – Nechceš ho kúpiť? Muž: – Nie díky! Chlapček: – Vonku je môj otec.

Muž: – Tak za koľko? Chlapček: – 250 eur. Za pár dní sa situácia opakuje. Chlapček: – Je tu tma, čo? Muž: – To teda je. Chlapček: – Mám tu baseballovú rukavicu. Muž, ktorý už vie o čo ide sa pýta: – Tak za koľko? Chlapček: – 750 eur. Pár dní na to otec hovorí svojmu synovi: – Zober si svoju baseballovú rukavicu, poď von a zachytáme si.

Chlapček na to: – Nemôžem, predal som loptičku aj rukavicu. Otec udivene: – A za koľko si to predal? Chlapček: – Za 1000 eur. Otec: – To je príšerné, ako môžeš takto okrádať svojich kamarátov.

To je mnohonásobne viac, ako to stojí. Pôjdeš do kostola a vyspovedáš sa! Keď prídu do kostola, strčí otec svojho syna do spovednice a zavrie dvere. Chlapček: – Je tu tma, čo? Kňaz: – Ani tu mi nedáš pokoj!!!!

Chod hore