Manžel ju opustil s dcérkou v náručí…Pozrite sa, čo sa žene stalo o 5 rokov neskôr

Tehotenstvo v mladom veku môže byť pre mladé dievča obrovskou ranou, ktorá na nej ostane po zvyšok života. Najčastejšie ide o nepremyslený skutok, ktorý sa skončí neplánovaným otehotnením. Hrdinka nášho príbehu by o tom vedela rozprávať svoje. Dcérku, ktorú priviedla na tento svet totiž musí vychovávať sama.

Keď mala Julie 19 rokov, porodila dievčatko. Otec jej dieťaťa nebol pripravený na takúto zodpovednosť a jednoducho od nich utiekol. Julie teda ostala doma a starala sa o dcérku. Počas toho si vytvorila profil na Instagrame, kde sa rozhodla zdieľať svoj životný príbeh.

Netrvalo dlho a stala sa populárnou. Tehotenstvo na jej tele nezanechalo žiadne významné zmeny. Jediné, čím trpela, bol stres, v dôsledku ktorého stratila váhu natoľko, že ju jej fanúšikovia začali obviňovať z anorexie.

Po čase sa však všetko vrátilo do poriadku a vyzerá ako zdravá krásna žena. Niekedy sa stane, že dostáva ponuky z rôznych modelingových agentúr.

V súčasnosti spolupracuje s niekoľkými výrobcami spodnej bielizne a na svojom Instagrame má už takmer 5 miliónov sledovateľov. Napriek zúfalstvu, ktorým si musela prejsť, sa jej vďaka dcérke, ktorú nadovšetko ľúbi a urobila by pre ňu čokoľvek, podarilo dostať sa z tejto nezávideniahodnej situácie.

Otec malého dievčatka, ktorý od nich odišiel, si pravdepodobne búcha hlavu o stenu. Bolo by zaujímavé dozvedieť sa, či sa skutočne obával zodpovednosti alebo za tým boli úplne iné dôvody. Tak či onak, Julie určite nemá núdzu o mužov, ktorí by si ju najradšej vzali za svoju ženu.

Julie je príkladom toho, že v živote sa dá dostať zo všetkých problémov aj napriek tomu, že to môže na prvý pohľad vyzerať zúfalo. Ostáva už len veriť, aby takýchto mužov bolo na svete čo najmenej a naučili sa brať zodpovednosť za svoje činy. Pretože ako sa hovorí, vo vzťahu by mali byť na všetko dvaja.

 

Chod hore