Spíte v chladnej miestnosti alebo vetráte v v priebehu noci? Potom si určite prečítajte toto

V akom prostredí radi spíte? V chladnej miestnosti zababušený až po uši do perín alebo naopak v spálni vyhriatej, kde postupom času zo seba skopáváte perinu na zem? Vedci došli k záverom, že spánok v chladnej miestnosti má pre naše telo blahodárne účinky a veľký vplyv na naše zdravie!

1) Spánok v chladnom prostredí riadi vašu optimálnu telesnú váhu. Metabolizmus viac spaľuje tuky. Spanie v chlade tiež zaručuje lepšiu kvalitu spánku, čo sa premieta na celkovej pripravenosti tela na druhý deň a väčšej odolnosti voči stresu. Ráno sa budete cítiť veľmi sviežo a pripravení na náročný deň.

joanyedwards.wordpress.com

2) Štúdie tiež ukazujú, že spanie v chladných priestoroch redukuje symptómy fybromyalgie a syndrómu spánkového apnoe, čo sú chronické únavové syndrómy, u ktorých lekári veľmi zložito objavujú ich príčiny. Najzdravšou cestou je teda spať len s vystrčenou hlavou, ktorá bude siahať von z periny v tomto chladnom prostredí, ktoré dokáže prirodzene regulovať vašu telesnú teplotu.

A aké je teda tá magická teplota? Podľa vedcov v ideálnom rozmedzí medzi 15 až 19 stupňami Celzia. Ničoho sa neobávajte a vyskúšajte metódu ešte túto noc! Výsledky sa zaručene objaví.

 

Ak sa vám tento článok páčil, nezabudnite stlačiť tlačidlo „To sa mi páči“ a ZDIEĽAJTE to so svojimi priateľmi a príbuznými na Facebooku!

www.huffingtonpost.co.uk

Chod hore