Toto je chyba takmer všetkých žien stredného veku, ktorú si nechce žiadna pripustiť. Poznáte to aj vy?

Čo myslíte, akú veľkú chybu robí väčšina žien? Prestane sa starať o seba? Nestará sa o domácnosť? Je nespokojná so svojím mužom? Všetko vedľa.

Ženy spravidla sa nemajú rady, neústavne majú v niečom pochybnosti a sú závislé na mienke mužského pohlavia. Združujú svoje šťastie, sebavedomie s tým, aký majú vzťah s opačným pohlavím – a v konečnom dôsledku všetko stratia.

Tento článok napísaný jednou populárnou blogerkou získal tisíce komentárov. Väčšinou drzých, vulgárnych, ale aj životných skúseností.

„Naše ženy každý deň žijú v akomsi režime pokušení: kúpiť push up, namaľovať mihalnice, s odhodlaním sa vybrať do posilňovne.

Ak budeš pokračovať v tomto duchu – povedal mi raz kolega, keď ma prichytil s buchtou – tak za päť rokov ťa nikto nebude chcieť.

Asi by som mala myť strach z týchto slov a okamžite aktivovať režim chudnutia. Pochopiť svoju zodpovednosť za erekciu mužov, tak povediac.

Často počúvajú „musíš sa o seba starať“ – ale prečo – to znamená „zodpovedať sexuálnym želaniam mužov“. Tento prístup ženy veľmi vyčerpáva. Vyčerpáva natoľko, že sa začnú búriť.

Zamyslite sa. Teraz by som sa mala vzdať šťavnatého steaku, večer pohárika červeného vína, času na svoje deti a manžela, svojho oddychu… a všetko toto len preto, aby som svoj drahocenný čas trávila v telocvični pre nejaké hlúpe pohyby, po ktorých mi cudzí, úplne mne ľahostajný muž dá pocítiť svoj obdiv. Na čo, dočerta!

pixabay.com

Je jasné, že v mysliach našich žien, vychovaných na takomto pochybnom ideále, veľmi skoro príde vzbura. Buď bude naďalej sledovať svoju hmotnosť, kupovať push up, alebo jednoducho zabudne na všetko a mužom pritiahne kohútik.

Preto je v skutočnosti lepšie a lacnejšie ísť na dovolenku do Egypta , alebo Baškirska, než sa snažiť ohromiť ochabnutý moskovský bontón. Žena vie, že je kratšia cesta k dosiahnutiu cieľov, ako 40 hodín za týždeň v telocvični a tri plastické operácie, z toho jedna s implantátmi.

Pridám k tomu ešte túto skutočnosť, že naša žena nesedí na tróne, vyhľadávajúc červené plachty a na rovnakej úrovni spolu s mužmi nesú ťarchu života. Od tejto ťarchy po 35 ju začnú bolieť plecia, siedmy stavec sa začína obaľovať tukovými a väzivovými vzrastami a od tohto sa začnú odvíjať ďalšie a ďalšie choroby.

Teraz je čas ísť do posilňovne, na plaváreň, na pilates, alebo masáž. Ale naša žena tieto slová nepozná. Vie, že sa musí starať o mužskú sexualitu, ale to, že sa má starať o svoje zdravie, nevie. Je dosť stará na to, aby poslala kolegu s buchtou do pekla, ale nie je dosť stará na to, aby sa starala o seba.

Naša žena má tendenciu starať sa o všetko – o manžela, deti, vnúčatá, ale nie o seba. Nerada sa stará o svoj zdravotný stav, ani to nevie, jedine čo vie, že starať sa o seba, znamená: push up a krásne namaľované mihalnice.

Ale krásna chce byť každá. Krása, znamená, push up a na tvári drahý krém a čakať na šťastie, ale nie starať sa o svoje zdravie. Ale niektoré to už vzdali, nechcú už poskakovať okolo slabého mužského libida.

Je dobré, keď príde deň, kedy pochopíte – tak toto nie – … starať sa o seba je diametrálne odlišné, ako push up. Je to to, čo urobíte sama pre seba.“

Pexels.com

Chod hore