Nečakane na koncerte dostala náhly infarkt. Známa česká spevácka zomrela v nemocnici

V stredu na koncerte v Čáslavi mala Věra Špinarová vystúpenie. Počas koncertu sa jej ale urobilo zle a ona odišla do zákulisia. Tam o chvíľku neskôr skolabovala – zastavilo sa jej totiž srdce. Bola prevezená do motolskej nemocnice, tam jej ale lekári nedokázali priviesť naplno do života. V nedeľu hudobná legenda tento svet opustila …

Věra Špinarová čiže Špinarka bola u verejnosti veľmi obľúbená. Mala obrovskú fanúšikovskú základňu a jej hity sa dokázali zapísať za tie roky jej kariéry do povedomia nespočtu ľudí.

„Zomrela speváčka Věra Špinarová. Pri koncertnom vystúpení minulý týždeň v Čáslavi skolabovala a došlo k zástave srdca. Bola prepravená vrtuľníkom do pražskej nemocnice v Motole, kde svoj boj o život aj napriek všetkej starostlivosti lekárov a zdravotníckeho personálu, v nedeľu 26.3.2017 prehrala. chcel by som touto cestou poďakovať celému zdravotníckemu tímu a lekárom nemocnice v Motole, za starostlivosť, ktorú mojej mamičke venovali. Zároveň chcem poďakovať všetkým fanúšikom a priateľom za podporu a účasť v tejto ťažkej chvíli, ktorú ja a celá naša rodina prežíva. Termín poslednej rozlúčky, ktoré bude v Ostrave, bude upresnený a zverejnený, „napísal speváčkin syn Adam Pavlík na jej Facebooku.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt vera spinarova

Pod týmto príspevkom sa vyrojilo viac ako tisíc komentárov plných smútku, spomienok a myšlienok na pozostalú rodinu. „To nie je spravodlivé. Bude mi chýbať jej skvelý hlas,“ napísal Verin fanúšik Martin.

„To najvyššie uznanie speváčke s absolútne najlepším hlasom. Úprimnú sústrasť rodine, muzikantom, fanúšikom. Jej piesne sú nadčasové. Ďakujeme Vero! Adam, sme s Vami,“ odkázal Radomil. „Úprimnú sústrasť rodine. Pre mňa to bola najlepšia naša speváčka. Keď sme to mali na vojne za 250 do civilu spievali sme si jej pesničku Jawa 250 a to ako naspievala Jedného dňa sa vrátiš tak to už nikto nedokáže. Česť jej pamiatke,“ napísal Juraja. Smrť speváčky skrátka zasiahla všetkých, ktorí Věru milovali.

Chod hore