Nečakane na koncerte dostala náhly infarkt. Známa česká spevácka zomrela v nemocnici

V stredu na koncerte v Čáslavi mala Věra Špinarová vystúpenie. Počas koncertu sa jej ale urobilo zle a ona odišla do zákulisia. Tam o chvíľku neskôr skolabovala – zastavilo sa jej totiž srdce. Bola prevezená do motolskej nemocnice, tam jej ale lekári nedokázali priviesť naplno do života. V nedeľu hudobná legenda tento svet opustila …

Věra Špinarová čiže Špinarka bola u verejnosti veľmi obľúbená. Mala obrovskú fanúšikovskú základňu a jej hity sa dokázali zapísať za tie roky jej kariéry do povedomia nespočtu ľudí.

“Zomrela speváčka Věra Špinarová. Pri koncertnom vystúpení minulý týždeň v Čáslavi skolabovala a došlo k zástave srdca. Bola prepravená vrtuľníkom do pražskej nemocnice v Motole, kde svoj boj o život aj napriek všetkej starostlivosti lekárov a zdravotníckeho personálu, v nedeľu 26.3.2017 prehrala. chcel by som touto cestou poďakovať celému zdravotníckemu tímu a lekárom nemocnice v Motole, za starostlivosť, ktorú mojej mamičke venovali. Zároveň chcem poďakovať všetkým fanúšikom a priateľom za podporu a účasť v tejto ťažkej chvíli, ktorú ja a celá naša rodina prežíva. Termín poslednej rozlúčky, ktoré bude v Ostrave, bude upresnený a zverejnený, “napísal speváčkin syn Adam Pavlík na jej Facebooku.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt vera spinarova

Pod týmto príspevkom sa vyrojilo viac ako tisíc komentárov plných smútku, spomienok a myšlienok na pozostalú rodinu. “To nie je spravodlivé. Bude mi chýbať jej skvelý hlas,” napísal Verin fanúšik Martin.

“To najvyššie uznanie speváčke s absolútne najlepším hlasom. Úprimnú sústrasť rodine, muzikantom, fanúšikom. Jej piesne sú nadčasové. Ďakujeme Vero! Adam, sme s Vami,” odkázal Radomil. “Úprimnú sústrasť rodine. Pre mňa to bola najlepšia naša speváčka. Keď sme to mali na vojne za 250 do civilu spievali sme si jej pesničku Jawa 250 a to ako naspievala Jedného dňa sa vrátiš tak to už nikto nedokáže. Česť jej pamiatke,” napísal Juraja. Smrť speváčky skrátka zasiahla všetkých, ktorí Věru milovali.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Nečakane na koncerte dostala náhly infarkt. Známa česká spevácka zomrela v nemocnici”